回憶 - 成奴之路 (完)

收藏  |  訂閱
7  24.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-20 11:36 發表 查看引用來源
忽然心血來潮, 可能最近想當年想太多啦 但係要避免(1)俾人感覺掛住其他人, (2)牽涉到一D 或者會暴露當事人身份o既資料, (3)有d 細節位可能真係已經少少模糊
會儘量貼近事實, 但先講明必要位包括所有人名係會有dd ...
借個貼黎抒發一下.......

呢10年以黎.......真係遇唔到你呢種淫娃.....或者應該話遇唔到一啲奴既女仔.......

其實咁多年黎,自己一直都好鐘意先玩視覺上既衝激,之後先再黎肉體上既刺激。但呢10年出現過既所有對手,真係無一個會做到我想佢做既野,唔好話10成,做到8成我都好開心了......

反而同其他女仔傾,呢啲發展唔到落去既,好多都覺得我既要求好普通。而家開始有啲益壓到一個位,好想.......唔識講......

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-9 14:54 發表 查看引用來源
咁你想同佢哋點玩法?
例如之前有個大波SP,咁我想佢著得比較貼同性感啲,我可以喺爆房之前,視覺上都好大衝激,咁一入房我會high好多.....但佢又話唔好,露出黎種感覺好怪。咁我叫佢上到房沖完涼換出黎俾我睇,佢又唔OK.....不過至少佢肯跪含!!!!

另一個就死都唔俾我奶西,佢男朋友都唔俾,要佢含佢都唔太OK.....我最鐘意就係企喺度,個女人跪我而前為左含我條野望實我同含緊時侯嗰種征服感......反而埋牙我無咩太大感覺同要求。

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-9 15:53 發表 查看引用來源
咁又真係慘啲,呢啲好多女仔都肯!不過每個人唔同,所以又有同玩法同風味!睇來師兄都食好多女!😉
就係所以話遇唔到一個奴性重,個男人點玩佢都OK嗰啲.......
以前都算食得多既,以前forum真係易好多,而家真係無。

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-9 16:20 發表 查看引用來源
咁都ok吖!咁最聽話果個可以點玩?😉
Um.......好多年前,都有6,7年前,有個物管妹妹,話自己32E,向來我都係胸奴,傾左兩個星期就約左出黎,好撚期待,點知.......

不過,算係最聽話,大車,DJ,指插,含都肯,係死唔肯玩制服。第一次屌佢既時侯,指插入去都覺得緊窄,想再入啲都好似好難入咁.....撩多一陣點都要感受下,就唔帶套咁屌入去,個一下真係畢生難忘,之後當然抽插多幾十下先抽返出黎帶套。最好笑係之前傾計佢話點都要帶套,但點知自己最high既時侯就失守防線.....

佢係我唯一一個無用套屌過既SL.(都係嗰一分鐘到)

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-9 18:51 發表 查看引用來源
都好正喎,之後冇唔試下唔用套?
咪就係嗰幾十下抽插囉........

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-9 23:17 發表 查看引用來源
之後冇再約咩?
當然有,但第一次知佢咁緊,嗰刻癲左咁想無套去感受下有幾緊啫。

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-10 07:58 發表 查看引用來源
點解咁緊?因為好後生?
我都唔知,好似23,24左右,但我肯定既係,佢男朋友係個有仔女既男人,同老婆離左婚。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-10 08:20 發表 查看引用來源

睇到我滿頭問號...
第一個呢, 著得貼身同性感跟露出o黎係兩回事喎, 搵得sp 又收收埋埋咁係咩意思啫?
第二個都差唔多, 口交呢d 咁基本o既o野, 同伴侶唔講, 玩得sp 就係要放o架啦, 呢樣唔要果樣唔得咁仲有咩好玩?
...
全部都係當年既forum搵返黎既女仔.....
所以我都好奇怪,點解搵得SP又呢樣唔得嗰樣唔得....

而第一個問題,我只係想爆房前,可以多啲視覺上既享受同衝激。著貼身可能show到線條,著得露就見到好多春光咁解......最重要係衣著都已經令我好想砌佢....

口交既話,我都係比較鐘意我企喺度摸住佢個頭黎要佢跪低我面前含,其他訓喺度,坐底,我都無咩大感覺....

前往最後回覆