上一頁下一頁
發新話題

面对陽萎,閹春,鸡照❗真空助勃,鎖精環

收藏  |  訂閱
76  13.1k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-21 06:43 發表 查看引用來源
忘記,今日的真空泵就到,試左得嘅,就係富华厕所泵硬,帶鎖精環40058862上龍蝦整件
真空助勃H K医生三至五千 ,我淘金買百零人份,昨天部份到左
真空泵
6盒套,KY

两樣貨品合映

欠鎖精環,我定話深圳,
百佳,到運由青島運

又中秋,睇怕要下星期

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-9-21 15:39 發表 查看引用來源

小心大陸A貨整親条死能。
HK货五千, https://m.facebook.com/435113873208320/videos/1521370257916004/

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-21 14:35 發表 查看引用來源
HK货五千,40058922https://m.facebook.com/435113873208320/videos/1521370257916004/
比5000好过整親條啫呀。

回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

咁辛苦兼揾命博都要插一插個濶西,應該係嚴重嘅sex addiction 睇吓心理醫生,降一下慾火,再修修枝炮,一步一步才是正路。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-9-22 10:24 發表 查看引用來源

比5000好过整親條啫呀。
俾多的叫的鸡好的都!!!,我肯俾5000,你信,有幾條货,OK

引用:
原帖由 stord823 於 2021-9-22 17:41 發表 查看引用來源
咁辛苦兼揾命博都要插一插個濶西,應該係嚴重嘅sex addiction 睇吓心理醫生,降一下慾火,再修修枝炮,一步一步才是正路。
你冇乜睇過我的文,玩衛生巾,底底,中出,医生一睇医健通的红屋仔就!!

回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

打得通仁濟醫院公務員中醫?

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-9-22 20:39 發表 查看引用來源
打得通仁濟醫院公務員中醫?
東区,你撈幾耐,識人好過識字,今時今日都行得通

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-21 23:31 發表 查看引用來源
所以要用鎖精環,帶住泵,鎖住的血回流
戴住個環,隻雞會唔會乍形架?

引用:
原帖由 totowai 於 2021-9-22 22:08 發表 查看引用來源
戴住個環,隻雞會唔會乍形架?
佢去後樓梯泵定先,d老雞一日無幾單生意見到佢都唔知幾開心。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆