上一頁下一頁
發新話題

面对陽萎,閹春,鸡照❗真空助勃,鎖精環

收藏  |  訂閱
76  13.1k

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2021-9-22 23:56 發表 查看引用來源
佢去後樓梯泵定先,d老雞一日無幾單生意見到佢都唔知幾開心。
去叫鸡就用橡根,使乜後楼梯,帶好橡根一笠個泵抽两下 ,根住掹返條能,用濕巾抹下,然後上套屌,相信同正常叫鸡差唔多,我冇嘢出,屌三分鐘就算,用鎖精環 同S P用Book 左
香格里拉
生日

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-22 15:04 發表 查看引用來源
去叫鸡就用橡根,使乜後楼梯,帶好橡根一笠個泵抽两下40059006,根住掹返條能,用濕巾抹下,然後上套屌,相信同正常叫鸡差唔多,我冇嘢出,屌三分鐘就算,用鎖精環40059007同S P用Book 左
香格里拉
生日
4005900440059005 ...
住得香格五星,點會用淘宝A货呀,

信你一成,双目失明。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-9-23 08:38 發表 查看引用來源

信你一成,双目失明。
一定相信率大過9000請個私人司机

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2021-9-22 23:56 發表 查看引用來源
佢去後樓梯泵定先,d老雞一日無幾單生意見到佢都唔知幾開心。
去後樓梯泵定,好麻煩.
使多少少錢,叫隻雞幫手戴環,泵硬,咁咪仲過癮.

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-9-23 08:38 發表 查看引用來源

信你一成,双目失明。
失明

引用:
原帖由 totowai 於 2021-9-21 16:58 發表 查看引用來源
唔係潑你冷水,呢 d 玩具,對羊羊兄你現時嘅情況,係冇用嘅.
何不叠埋心水,交比醫生處理,等調理好身體,再戰雞場.
試過有用,我而家只係原位,用女,荷爾蒙,吊針,打春袋底,塞肛,唔止陽萎,而男性性徵睡中自然晨勃都冇,用真空泵早晚各一次,抽漲,即放氣,隔一分鐘又抽漲,每次抽十次,另M腳提肛練括约肌十分鐘,得閒就練,另上物理治療电,
下星期要上医院ward,
即日吊荷爾蒙,打春袋底,同灌洗尿路膀胱,又要夾两日尿片

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-23 18:52 發表 查看引用來源
試過有用,我而家只係原位,用女,荷爾蒙,吊針,打春袋底,塞肛,唔止陽萎,而男性性徵睡中自然晨勃都冇,用真空泵早晚各一次,抽漲,即放氣,隔一分鐘又抽漲,每次抽十次,另M腳提肛練括约肌十分鐘,得閒就練,另上物理治療电,
...
睇見咁多療法,都覺得辛苦,祝羊羊兄早日康復.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-23 18:52 發表 查看引用來源
...
好奇一問,用真空泵抽硬咗條 j 後,除咗個泵,條 j 嘅硬度能維持幾耐,有冇 5 分鐘呢?

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-23 07:04 發表 查看引用來源
去叫鸡就用橡根,使乜後楼梯,帶好橡根一笠個泵抽两下40059006,根住掹返條能,用濕巾抹下,然後上套屌,相信同正常叫鸡差唔多,我冇嘢出,屌三分鐘就算,用鎖精環40059007同S P用Book 左
香格里拉
生日
4005900440059005 ...
退休公務員福利?

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-23 12:40 發表 查看引用來源
失明4005902640059027
又偷圖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆