上一頁下一頁
發新話題

面对陽萎,閹春,鸡照❗真空助勃,鎖精環

收藏  |  訂閱
76  13.1k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-28 22:54 發表 查看引用來源
咸記大妈梗唔去,但有的知我有楼冇車,大把錢未洗,分分鐘!人生七十古來唏,一年供6萬保險嘅人!
濑西七明智,錢當然然是帶落棺材用,

落地獄慢慢用也不遲呀!哈哈哈哈

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-9-30 02:37 發表 查看引用來源

濑西七明智,錢當然然是帶落棺材用,

落地獄慢慢用也不遲呀!哈哈哈哈
生老病死,
真係唔想去医院,
西天又未收

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-29 14:54 發表 查看引用來源
咸記大妈梗唔去,但有的知我有楼冇車,大把錢未洗,分分鐘!人生七十古來唏,一年供6萬保險嘅人!
呢張保單係咪你既,只有你自己知。
保乜撚野又係投保者先知。係人壽,醫療,屋,火,盜,車...??

引用:
原帖由 voking 於 2021-9-30 16:01 發表 查看引用來源

呢張保單係咪你既,只有你自己知。
保乜撚野又係投保者先知。係人壽,醫療,屋,火,盜,車...??
真係你講都有,車就冇,唔係自己1831下載到,你試下咁快下載

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-30 18:28 發表 查看引用來源
真係你講都有,車就冇,唔係自己1831下載到,你試下咁快下載40059811
網上貼圖,你貼乜都得啦。

真/假,你自己知。

引用:
原帖由 voking 於 2021-10-2 16:11 發表 查看引用來源

網上貼圖,你貼乜都得啦。

真/假,你自己知。
1你揾張貼下

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-10-2 19:01 發表 查看引用來源
1你揾張貼下
冇你咁得閒周圍去搵假圖。

引用:
原帖由 voking 於 2021-10-3 20:21 發表 查看引用來源

冇你咁得閒周圍去搵假圖。
偷帖?2015,五,六年前精壯
銅鼓  
chauchow
Lv.1

銅鼓.我总共去了两次,係一次自己五邑行
,早上七点自己衣帖文由旺角搭車到塔山車站,我去下川都是塔山車站轉車去碼頭,由塔山要個多鐘先到銅鼓,落車,才知道自己到中國最大
(亦亞州最大)台山火力發電廠,对面的小村鎮,
而台山核电廠亦附近兴建,附近有一個要收費黑沙灘,
一排應暑假才開海鮮食店,而小村鎮商業設施應為服務电廠而開,有好多賓館,我找了一間屬於自設民宿左右

,五十塊,房大,有LCDTV,电腦,再探路原來此處有好多班車去拱北,有一班車去深圳,两三班去江門,原想空氣清新,陽光与海灘,一見电廠黑煙,明天走,找下有乜玩,唔見有K,按腳正宗,但有找囡地方像

HK馬檻,上房,叫囡俾你睇,就房做,一斤,應為电廠職工而設,窮鄉,点都要賀埠,食左件,公式,除衫,沖涼,幫你洗下條能,上床,唔吹,我啜lin,佢舐我乳的,我摸閪,佢劣鳩,玩硬笠膠就屌,玩完都幫除套沖涼洗能,有過夜,十点後,四斤,銅鼓冇夜生活,咁既玩法.珠海井岸有靚妹.價錢一式.第日江門

又係偷圖。點改都得啦。
香討成人版都執咗幾年,你話乜都得啦。

引用:
原帖由 voking 於 2021-10-4 23:03 發表 查看引用來源
又係偷圖。點改都得啦。
香討成人版都執咗幾年,你話乜都得啦。
四年前,咀咀去西村中出北嫂百五,
咀咀閪仔上套快仔两百
睇以前帖:

沙咀孖辮妹
chauchow
Lv.1
講返上次去沙咀昅過件孖辮妹好正,但老柴軟鸠gap仔屌唔到,要靠偉X,啪左X哥,噴埋神油,
去西村百五人仔中出  北嫂

跟住飲杯茶,休息夠,行返過沙咀雞地,揾返個個GPO,等左一陣就見孖辮妹,就跟上樓,快飧基本服務,洗三点,上套吹,(環保吹,係的老作貓,青頭仔老作,而家無,加錢你情我願當然可以),一路揸下波仔,吹幾下硬,就用濕巾抹去鸠笠的口水,抹的油,就上床屌隻油淋淋的gap仔,望住個靚樣(但基本閪面),揸下波仔,捅住gap仔姦屍式加上叫G公式,人靚閪窿闊,屌成十分鐘先出嘢,根住除套各自入浴穿衣,付二斤走人[

圖片全插圖

真軍中出好易中招,红屋仔鮮红覆診咭,得i D,但全厕所棄掉/size]

購買置頂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆