面对陽萎,閹春,鸡照❗真空助勃,鎖精環

收藏  |  訂閱
34  13.1k

面对陽萎,閹春,鸡照❗真空助勃,鎖精環

咁嘅美女,自己只能,唉一聲!
自從一登六之後,疴尿越來越!!,年多前開始食左可速泉,針灸 ,疴尿顺左但己经滑米青,到6月中週年驗血前列指數高升,寫纸急睇泌尿,由自己入私院檢查照电腦,超聲波,檢查全套泌尿中招引致老化多十年,再睇泌尿,又话要抽组織,做尿道入內窥鏡,搅到感染,要放尿,跟住濑尿,焗幫襯李家誠間家園,用左三包 夾左一星期尿片,而家加食埋適尿.通(阻睪丸酮)
,沒滑米青,会內射(逆射入膀胱),應講流入膀胱,轉頭要打多針强力賀爾蒙,即快缩少前列免壓神經
而家打埋賀爾蒙,变死能花生米,食偉哥都冇用,叫唔好食雄起,,淘宝買 希望keep住,三個月後可以食返偉哥
今朝去咸記,見到大白鲨,自己死能都要玩鸡

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-20 13:36 發表 查看引用來源
咁嘅美女,自己只能,唉一聲!
自從一登六之後,疴尿越來越!!,年多前開始食左可速泉,針灸 https://forum.cdn141.com/data/attachment/ ...
但有咁靚嘅閪,濑, 我唔想去西天,我去医院阉春保命

引用:
原帖由 sydney2000 於 2021-9-20 21:33 發表 查看引用來源
六十幾咁後生要著尿片, 好慘
著尿片褲好過揹尿袋

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-9-20 18:27 發表 查看引用來源

你叠埋心水瀨閪,忘记条死能啦。
忘記,今日的真空泵就到,試左得嘅,就係富华厕所泵硬,帶鎖精環 上龍蝦整件

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-21 06:43 發表 查看引用來源
忘記,今日的真空泵就到,試左得嘅,就係富华厕所泵硬,帶鎖精環40058862上龍蝦整件
的泵同袋到左

,,

泵袋合照

真係
引用:
原帖由 totowai 於 2021-9-21 16:58 發表 查看引用來源
唔係潑你冷水,呢 d 玩具,對羊羊兄你現時嘅情況,係冇用嘅.
何不叠埋心水,交比醫生處理,等調理好身體,再戰雞場.
真係試過得,抽三下己漲到食左雄起
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-21 06:43 發表 查看引用來源
忘記,今日的真空泵就到,試左得嘅,就係富华厕所泵硬,帶鎖精環40058862上龍蝦整件

的泵同袋到左 真係得

,,

泵袋合照

引用:
原帖由 totowai 於 2021-9-21 16:58 發表 查看引用來源
唔係潑你冷水,呢 d 玩具,對羊羊兄你現時嘅情況,係冇用嘅.
何不叠埋心水,交比醫生處理,等調理好身體,再戰雞場.
我唔知点解肯打荷爾蒙,係会陰打,又要塞肛,搽荷爾蒙膏,個乳頭掂下都痛,乳暈漲,賓周縮

引用:
原帖由 totowai 於 2021-9-21 22:06 發表 查看引用來源
真係真係試過得,抽三下己漲到食左雄起原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-21 06:43 發表 查看引用來源
抽嘅時候係得,但一除咗個泵筒,條 j 就會打回原型. ...
所以要用鎖精環,帶住泵,鎖住的血回流

引用:
真空助勃H K医生三至五千 ,我淘金買百零人份,昨天部份到左
真空泵
6盒套,KY

两樣貨品合映

欠鎖精環,我定話深圳,
百佳,到運由青島運

又中秋,睇怕要下星期

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-9-21 15:39 發表 查看引用來源

小心大陸A貨整親条死能。
HK货五千, https://m.facebook.com/435113873208320/videos/1521370257916004/

前往最後回覆