上一頁下一頁
發新話題

你地有細路點做愛?

收藏  |  訂閱
93  28.9k

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-9-21 11:27 發表 查看引用來源
記得好耐以前讀書個陣,有一次我係屋企沖涼自己有Feel就摸自己,我唔知道家姐早翻,我係浴室摸左好耐仲出埋呻吟聲。之後出來家姐笑我,話下次開花灑就冇咁明顯。我當時仲怕怕羞咁笑笑,不過大家都知道咩事 ...
呢個都幾尷尬喔

回覆 19# moliu1 的帖子

應該都係順便搵個藉口,貪刺激姐

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-9-21 11:04 發表 查看引用來源
最近同家姐傾開,有一次佢同佢老公做緊嗰陣比個細路見到,第二日扮冇事。 個小朋友問點解你地唔著衫…
你地會點做?
可否講得詳盡少少 ,畀個細路睇到之後佢哋兩公婆當時有乜嘢反應。 點解又要等到第二日先扮冇事發生?

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-21 13:39 發表 查看引用來源

呢個都幾尷尬喔
其實一啲都唔尷尬 ,應該清清楚楚講述畀個細路知你哋做緊乜嘢 ,而且仲可以身體力行一路做一路解釋。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-9-21 16:17 發表 查看引用來源

其實一啲都唔尷尬 ,應該清清楚楚講述畀個細路知你哋做緊乜嘢 ,而且仲可以身體力行一路做一路解釋。
講緊她家姐聽到她的聲音啊,跟小朋友無關

要咁樣造愛
真係好抑壓
引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-9-21 11:29 發表 查看引用來源
佢都係咁話囉。有時佢地用電話看「電影」都要戴耳機

開冷氣 大被蓋XD我估

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-9-21 11:27 發表 查看引用來源
記得好耐以前讀書個陣,有一次我係屋企沖涼自己有Feel就摸自己,我唔知道家姐早翻,我係浴室摸左好耐仲出埋呻吟聲。之後出來家姐笑我,話下次開花灑就冇咁明顯。我當時仲怕怕羞咁笑笑,不過大家都知道咩事 ...
使乜尷尬,好肯定佢早過你有自摸嘅習慣。

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-21 13:35 發表 查看引用來源

咁點解唔開房?
呢層冇問。
你地有冇好介紹?如果見到熟人點?

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-21 13:39 發表 查看引用來源

呢個都幾尷尬喔
好耐之前啦。後來我知道家姐一早已經有自己摸。不過大家冇講太多。不過大家都知道就冇講得太白。
以前一齊一間房,有一次夜晚我半夜去廁所見到家姐突然用張被包住自己好似訓著感,但見到佢件衫同褲係被邊。之後聽到佢好似著翻衫咁跟著去廁所。嘿嘿,我知道啦,不過冇問。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆