上一頁下一頁
發新話題

你地有細路點做愛?

收藏  |  訂閱
93  28.8k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-9-21 18:09 發表 查看引用來源

使乜尷尬,好肯定佢早過你有自摸嘅習慣。
後來大家結婚後有過性經驗,呢方面話題多做先知道

又真係幾煩,我有個fd同老公做做下,重要狗仔緊,佢老公突然掹番出嚟趴低,我fd問佢重咩,佢話係門罅見倒出面啲燈著左,驚細路起身入嚟揾佢地,嚇到即刻縮左,因佢地無鎖門,我fd話最後小朋友無揾佢地,但最嬲係啱啱就嚟到佢掹番出嚟,重要之後起唔番機!

引用:
原帖由 asl 於 2021-9-22 01:52 發表 查看引用來源
又真係幾煩,我有個fd同老公做做下,重要狗仔緊,佢老公突然掹番出嚟趴低,我fd問佢重咩,佢話係門罅見倒出面啲燈著左,驚細路起身入嚟揾佢地,嚇到即刻縮左,因佢地無鎖門,我fd話最後小朋友無揾佢地,但最嬲係啱啱就嚟到佢掹番出嚟,重要 ...
最後點?

回覆 33# joeychanchan 的帖子

最後應該是大覺瞓,冇得搞啦!

依啲情況一定宿晒起唔返
引用:
原帖由 asl 於 2021-9-22 01:52 發表 查看引用來源
又真係幾煩,我有個fd同老公做做下,重要狗仔緊,佢老公突然掹番出嚟趴低,我fd問佢重咩,佢話係門罅見倒出面啲燈著左,驚細路起身入嚟揾佢地,嚇到即刻縮左,因佢地無鎖門,我fd話最後小朋友無揾佢地,但最嬲係啱啱就嚟到佢掹番出嚟,重要 ...

回覆 33# joeychanchan 的帖子

最後佢老公起勢sorry,之後訓到隻豬咁。
我個fd咪唯有走去廁所diy左,降左火先訓得返囉!

引用:
原帖由 asl 於 2021-9-23 00:33 發表 查看引用來源
其實女仔係床都可以自己摸啊,點解去廁所?

咁樣真係無癮
引用:
原帖由 asl 於 2021-9-23 00:33 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-9-22 00:39 發表 查看引用來源
好耐之前啦。後來我知道家姐一早已經有自己摸。不過大家冇講太多。不過大家都知道就冇講得太白。
以前一齊一間房,有一次夜晚我半夜去廁所見到家姐突然用張被包住自己好似訓著感,但見到佢件衫同褲係被邊。之後聽到佢好 ...
唔洗講得太白

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-9-23 01:12 發表 查看引用來源
其實女仔係床都可以自己摸啊,點解去廁所?
可能有得洗手,方便o者

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆