上一頁下一頁
發新話題

你地有細路點做愛?

收藏  |  訂閱
93  28.9k

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-9-23 01:12 發表 查看引用來源
其實女仔係床都可以自己摸啊,點解去廁所?
你自己都係女仔,冇理由唔知?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-9-23 17:57 發表 查看引用來源

而家啲靚仔好早熟,十二、三歲就知道乜嘢叫做性交。
直接講
無需避忌

引用:
原帖由 sthinvc 於 2021-9-23 18:07 發表 查看引用來源
直接講
無需避忌
可能小朋友都唔想理, 或者只係嘈到佢地訓唔到先去睇下大人做緊咩啫

基本上,變成 拍拉圖的愛

回覆 37# joeychanchan 的帖子

係床自己一個就話姐,一陣hi 過頭,整醒佢咪尷尬囉!
去廁所玩帶埋枝玩具,爽起上嚟嗌出聲都唔怕啦,跟手清理都方便啲嘛1.

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-9-21 11:04 發表 查看引用來源
最近同家姐傾開,有一次佢同佢老公做緊嗰陣比個細路見到,第二日扮冇事。 個小朋友問點解你地唔著衫…
你地會點做?
當性教育,你越驚訝,佢越避忌,以為咩咩好大件事,

我地有討論過呢個話題, 雖然都仲未決定生唔生... 如果單係講我自己個人觀點呢, 我覺得完全冇必要收收埋埋囉
當然唔係話隨時隨地o係客廳小朋友坐o係旁邊都要開戰 (老實講呢個其實都係我唔捨得離開二人世界o既原因之一)
屋企又唔係真係話咁大, 就算睇唔到都難免會聽到呻吟聲o架啦
如果小朋友問我, 我會照直講, 媽咪同爹地做愛,
有時佢會打媽咪屁股, 不過佢唔係討厭媽咪先至咁, 爹地都係因為愛媽媽先會打我,
你唔聽話俾爹地打手板果陣都係, 都要記住佢係緊張你先會對你咁嚴, 唔得有討厭爹地o既念頭
媽咪都有做錯o野o既時候要俾爹地罰, 做錯o野唔緊要, 不過要勇於承擔後果,
就算爹地知唔知都好, 媽咪都會主動搵爹地話俾佢知自己做錯o既事, 然後自己趴好好俾個patpat 爹地打o架
包括有時候冇好好教你, 你犯o既錯媽咪都有責任, 責任有時候俾你仲要多,
因為媽咪大過你好多, 人大個o左之後都係咁, 要承擔o既o野都會愈o黎愈多,
爹地打你一下手板, 媽咪都會俾佢打十下patpat, 而且比你果d 要大力好多,
所以你都要記住, 一個人做錯事, 好多時候仲會連累埋鍚佢o既人要一齊受苦o架

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-29 11:55 發表 查看引用來源
我地有討論過呢個話題, 雖然都仲未決定生唔生... 如果單係講我自己個人觀點呢, 我覺得完全冇必要收收埋埋囉
當然唔係話隨時隨地o係客廳小朋友坐o係旁邊都要開戰 (老實講呢個其實都係我唔捨得離開二人世界o既原因之 ...
阿蛇, 其實你已經準備好做人媽媽嘅心態喇

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-29 11:59 發表 查看引用來源

阿蛇, 其實你已經準備好做人媽媽嘅心態喇
心態o既o野視乎你點睇啦
同老公咁講, 佢都真心覺得我呢招應該work 只要細路仔唔係一舊冇靈魂o既叉燒咁話  
佢做錯, 佢當然要受罰, 但我做阿媽o既一樣要問責, 打佢之前先打o左我呢個做人阿媽o既先
甚至有時候唔罰佢淨係罰我, 即係阿仔做錯事阿媽代佢捱打, 只不過一定要 (1)俾佢睇住, (2)打得比打小朋友大力好多,
咁樣先夠震撼, 應該唔駛幾多次佢就會從心底自發性咁變乖起o黎

如果真係要咁做我冇問題o架, 亦都唔會怕
只不過有d 唔捨得兩條友自由自在o既生活啫
想食咩就食咩, 想去邊就去邊, 想玩乜就玩乜, 唔駛考慮適唔適合小朋友

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-29 11:55 發表 查看引用來源
我地有討論過呢個話題, 雖然都仲未決定生唔生...  
嘻嘻生吧 生個小男孩...
人家都說男孩像媽媽 妳生男孩應該會超帥的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆