上一頁下一頁
發新話題

你地有細路點做愛?

收藏  |  訂閱
93  28.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-29 12:46 發表 查看引用來源

心態o既o野視乎你點睇啦
同老公咁講, 佢都真心覺得我呢招應該work 只要細路仔唔係一舊冇靈魂o既叉燒咁話  
佢做錯, 佢當然要受罰, 但我做阿媽o既一樣要問責, 打佢之前先打o左我呢個做人阿媽o既先
甚至 ...
果然高明, 用埋苦肉計! 你床上係咪成日用呢招定只係純粹因為你係係m?

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-29 13:34 發表 查看引用來源

果然高明, 用埋苦肉計! 你床上係咪成日用呢招定只係純粹因為你係係m?
其實兩樣都有
之但係對老公未必可以算係苦肉計囉, 有時真係自己玩大o左激親佢, 送禮賠罪又冇意思,
都一家人啦 邊個出錢都只不過係左手交右手, 俾佢砌o既話自己都爽埋一份又有d 欺騙成份
係結婚之前我自己講o既, 前戲歸前戲, 我容許你做一個打老婆o既男人,
條件係只可以用體罰模式, 開始之前要指令我配合等我擺好pose 先打落o黎,
幾嚴厲幾大力都得但唔準講侮辱性o既字句, 唔準好衝動毫無先兆咁樣暴打, 只可以用體罰工具例如籐條或者間尺,
打我o既地方只可以係屁股手板或者腳板, 唔得打到見血
老公守規距o既話呢, 我亦都願意即使懲罰同上床係同一日發生, 唔會因為已經受過一輪鞭打而拒絕或者逃避第二輪
(因為我係 m, 做得m 就預o左隨時準備好要受苦 )
無論第二輪捱打係邊個原因 (受罰定係前戲), 上面d 條件都同樣生效
搞o野o既話我承諾唔會因為受過懲罰/ 等陣要受罰而俾提供俾佢o既服務有任何減少

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-29 13:32 發表 查看引用來源

嘻嘻生吧 生個小男孩...
人家都說男孩像媽媽 妳生男孩應該會超帥的
你咁講我至擔心
生男似阿媽, 咁萬一生著個女似大王咁咪仆街

有小朋友無得叫得更放

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-30 06:42 發表 查看引用來源

其實兩樣都有
之但係對老公未必可以算係苦肉計囉, 有時真係自己玩大o左激親佢, 送禮賠罪又冇意思,
都一家人啦 邊個出錢都只不過係左手交右手, 俾佢砌o既話自己都爽埋一份又有d 欺騙成份
係結婚之前我自己 ...
家長式的管教 雖然誇張但是妳需要的
罰則是什麼?

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-30 09:12 發表 查看引用來源

罰則是什麼?
舉幾個例啦, 完整o既我都唔係100%記得晒

飯餸唔好食  10
冇手尾 10
買漏o野 (老公/ 主人吩咐) 10 - 每件計
自己份內o既家務冇做好 15-30 - 主人視乎污糟/凌亂情況判罰
講大話呃佢 50
錯過每月一次調教訓練 50

最common 係呢d 囉, 數字係要被鞭幾多籐, 如果衰o左o係最短時間之內自首就係,
如果被佢先發現或者被發現我試圖掩飾/ 隱藏自己犯過o既錯, 懲罰加多50%
我地仲有一個冒險上訴機制 冇標準o架, 只係口頭辯論, 如果我唔服可以同佢講,
講得服可以免罰, 上訴失敗o既話加倍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-30 10:46 發表 查看引用來源

舉幾個例啦, 完整o既我都唔係100%記得晒

飯餸唔好食  10
冇手尾 10
買漏o野 (老公/ 主人吩咐) 10 - 每件計
自己份內o既家務冇做好 15-30 - 主人視乎污糟/凌亂情況判罰
講大話呃佢 50
錯過每月一次調教訓練 50
...
剝光豬,吊綁住,用籘條(鞭),一邊打,一邊數罪狀....
讓小孩子知道:媽媽是曳曳的,所以要懲罰媽媽。
👍👍

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-9-30 12:10 發表 查看引用來源

剝光豬,吊綁住,用籘條(鞭),一邊打,一邊數罪狀....
讓小孩子知道:媽媽是曳曳的,所以要懲罰媽媽。
👍👍
你咁樣 role-play 玩吓係可以, 但如果真係教小朋友o既話, 佢會睇唔起媽媽o架
以後媽咪叫佢做o野佢都會當阿媽冇到, 覺得反正呢條友自己都冇好野, 我做乜要聽佢話?
應該係細路仔犯事, 爸爸教訓佢果陣媽媽都到場旁聽,
到爸爸宣判細路要打幾多吓果陣媽媽叫停, 同爸爸講我自己都有責任, 打o左我先,
然後好勇敢咁樣除褲露個patpat 出o黎俾爸爸打, 死都忍住佢唔好郁唔好喊, 千祈唔好靠綁,
俾小朋友知道做錯事一定要自己主動面對個後果, 咁佢長大先會做一個負責任o既人

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-30 13:24 發表 查看引用來源

你咁樣 role-play 玩吓係可以, 但如果真係教小朋友o既話, 佢會睇唔起媽媽o架
以後媽咪叫佢做o野佢都會當阿媽冇到, 覺得反正呢條友自己都冇好野, 我做乜要聽佢話?
應該係細路仔犯事, 爸爸教訓佢果陣媽媽都到 ...
小朋友細個時,見到爸爸鞭打曳曳的媽媽,小朋友就聽話了。
當他(她)長大,就會知道是爸爸媽媽的樂趣。
😊😊

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-30 13:24 發表 查看引用來源

應該係細路仔犯事, 爸爸教訓佢果陣媽媽都到 ...
雖然媽媽在小孩面前捱鞭子這一點我有所保留
但這次我也要認同妳的概念 是不是從育兒教學的網站學到的? 😁
我指的是夫妻之間 在孩子面前都不應該有侮辱對方的行為 不然小孩也會耳濡目染 習慣不尊重其中一方的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆