上一頁下一頁
發新話題

你地有細路點做愛?

收藏  |  訂閱
93  28.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-30 10:46 發表 查看引用來源

舉幾個例啦, 完整o既我都唔係100%記得晒

飯餸唔好食  10
冇手尾 10
買漏o野 (老公/ 主人吩咐) 10 - 每件計
自己份內o既家務冇做好 15-30 - 主人視乎污糟/凌亂情況判罰
講大話呃佢 50
錯過每月一次調教訓練 50
...
嘻嘻嘻嘻😂😂
貴妃娘娘的後宮生活果然不容易 好像危機四伏的
稍一不慎就要捱鞭子

但我實在想不通妳為什麼被人揍了那麼多年還是這樣大情大性 口沒遮攔的?

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-30 19:04 發表 查看引用來源

嘻嘻嘻嘻😂😂
貴妃娘娘的後宮生活果然不容易 好像危機四伏的
稍一不慎就要捱鞭子

但我實在想不通妳為什麼被人揍了那麼多年還是這樣大情大性 口沒遮攔的? ...
天生
中一定中二果年, 成績表上面俾人寫o既評語其中一句就係 "勇於認錯, 勇於受罰, 但從不改過" 大概係咁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-30 10:46 發表 查看引用來源

舉幾個例啦, 完整o既我都唔係100%記得晒

飯餸唔好食  10
冇手尾 10
買漏o野 (老公/ 主人吩咐) 10 - 每件計
自己份內o既家務冇做好 15-30 - 主人視乎污糟/凌亂情況判罰
講大話呃佢 50
錯過每月一次調教訓練 50
...
睇嚟你都應該會隔晚畀人罰一次

第時有小朋友,一定無咁多時間做。
呢家要做多啲

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-10-2 09:58 發表 查看引用來源

睇嚟你都應該會隔晚畀人罰一次
你咁講係暗示我廚藝差, 污糟邋遢定係咩o野?!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-10-2 11:52 發表 查看引用來源

可能係不服調教....
😚😚

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-10-2 11:52 發表 查看引用來源

你根本就係唔俾主人打,就唔會舒服嗰啲類型

可能有意無意都想主人扣你分

老婆喺廚房,我係後面磨佢pat, 勁硬,但始終不敢真做,只是開雪柜門掩護,我抽高佢條裙,攝條野入佢大肶間,夾住(不能大動作)磨到射。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-10-1 06:44 發表 查看引用來源

天生
中一定中二果年, 成績表上面俾人寫o既評語其中一句就係 "勇於認錯, 勇於受罰, 但從不改過" 大概係咁
哈哈哈😄 妳的老師很一針見血 言簡意駭啊

引用:

那麼說說妳現在會做什麼菜 😋

引用:
原帖由 katieW 於 2021-10-3 11:21 發表 查看引用來源

那麼說說妳現在會做什麼菜 😋
你問㗎咋, 唔好話我認叻!
焗豬扒飯
咖哩雞
忌廉海鮮意粉
蒜蓉牛油煎雞翼
盬焗蟹

韓餐都有, 但喺你面前邊敢講出嚟呢😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆