你地有細路點做愛?

收藏  |  訂閱
8  29.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-29 11:55 發表 查看引用來源
我地有討論過呢個話題, 雖然都仲未決定生唔生...  
嘻嘻生吧 生個小男孩...
人家都說男孩像媽媽 妳生男孩應該會超帥的

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-30 06:42 發表 查看引用來源

其實兩樣都有
之但係對老公未必可以算係苦肉計囉, 有時真係自己玩大o左激親佢, 送禮賠罪又冇意思,
都一家人啦 邊個出錢都只不過係左手交右手, 俾佢砌o既話自己都爽埋一份又有d 欺騙成份
係結婚之前我自己 ...
家長式的管教 雖然誇張但是妳需要的
罰則是什麼?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-30 13:24 發表 查看引用來源

你咁樣 role-play 玩吓係可以, 但如果真係教小朋友o既話, 佢會睇唔起媽媽o架
以後媽咪叫佢做o野佢都會當阿媽冇到, 覺得反正呢條友自己都冇好野, 我做乜要聽佢話?
應該係細路仔犯事, 爸爸教訓佢果陣媽媽都到 ...
雖然媽媽在小孩面前捱鞭子這一點我有所保留
但這次我也要認同妳的概念 是不是從育兒教學的網站學到的? 😁
我指的是夫妻之間 在孩子面前都不應該有侮辱對方的行為 不然小孩也會耳濡目染 習慣不尊重其中一方的

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-30 10:46 發表 查看引用來源

舉幾個例啦, 完整o既我都唔係100%記得晒

飯餸唔好食  10
冇手尾 10
買漏o野 (老公/ 主人吩咐) 10 - 每件計
自己份內o既家務冇做好 15-30 - 主人視乎污糟/凌亂情況判罰
講大話呃佢 50
錯過每月一次調教訓練 50
...
嘻嘻嘻嘻😂😂
貴妃娘娘的後宮生活果然不容易 好像危機四伏的
稍一不慎就要捱鞭子

但我實在想不通妳為什麼被人揍了那麼多年還是這樣大情大性 口沒遮攔的?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-10-1 06:44 發表 查看引用來源

天生
中一定中二果年, 成績表上面俾人寫o既評語其中一句就係 "勇於認錯, 勇於受罰, 但從不改過" 大概係咁
哈哈哈😄 妳的老師很一針見血 言簡意駭啊

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-10-2 11:52 發表 查看引用來源

你咁講係暗示我廚藝差, 污糟邋遢定係咩o野?!
那麼說說妳現在會做什麼菜 😋

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-10-4 18:31 發表 查看引用來源

你問㗎咋, 唔好話我認叻!
焗豬扒飯
咖哩雞
忌廉海鮮意粉
蒜蓉牛油煎雞翼
盬焗蟹

韓餐都有, 但喺你面前邊敢講出嚟呢😂
很茶餐廳的感覺
熱量都不少啊

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-10-6 08:08 發表 查看引用來源

三更半夜同老公BBQ隊酒嘅人冇資格話我🤨
我還在研究一個辣子雞的改良版

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-10-15 11:18 發表 查看引用來源

成功了嗎?
可以是有 也可以是沒有
其實說研究是誇張了 只不過是將它的麻辣換成蒜辣
結果只是切得更小的韓國炸雞 味道還可以
不過老公說在乾辣椒堆中找雞塊挺有趣 像尋寶一樣

前往最後回覆