真係咁驚走光?

收藏  |  訂閱
17  8.2k

真係咁驚走光?

都唔明白點解有啲女性著短裙打咗底,仲要揞住條裙,唔通驚人哋睇到佢條打底衭?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-9-21 14:57 發表 查看引用來源
都唔明白點解有啲女性著短裙打咗底,仲要揞住條裙,唔通驚人哋睇到佢條打底衭?
有啲仲衰登特對波出嚟 然後用用手遮住佢周圍行

引用:
原帖由 天郎 於 2021-9-22 12:22 發表 查看引用來源
有啲仲衰登特對波出嚟 然後用用手遮住佢周圍行
見到靚仔才會展示實力

香港女仔零捨造作,又唔大方,露得就唔怕俾人睇,怕俾人睇就唔好露。

回覆 4# 幪面超人 的帖子

絕對認同。。。。要露就唔好遮啦!

因為咩人都有,係要好好保護自己.

保護自己係啱,咁就唔好衣著暴露。但而家講嘅係又要露,但又望下都荒人睇蝕個啲小家女。又唔係掂佢,但望下佢都鄙視人個種咀臉!
引用:
原帖由 cola929 於 2021-9-26 10:25 發表 查看引用來源
因為咩人都有,係要好好保護自己.

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-9-27 09:12 發表 查看引用來源
保護自己係啱,咁就唔好衣著暴露。但而家講嘅係又要露,但又望下都荒人睇蝕個啲小家女。又唔係掂佢,但望下佢都鄙視人個種咀臉!

港女成世無人要就係咁, 抵!

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-9-21 14:57 發表 查看引用來源
有啲女仲搞嘢,著瑜伽褲出面又要加條短褲,又或者出面著裙裏面著瑜珈褲 ,都唔知佢哋想點,驚人睇到佢下體形狀就唔好學人著瑜珈褲。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-9-27 13:12 發表 查看引用來源

有啲女仲搞嘢,著瑜伽褲出面又要加條短褲,又或者出面著裙裏面著瑜珈褲 ,都唔知佢哋想點,驚人睇到佢下體形狀就唔好學人著瑜珈褲。
不過有啲真係好搞笑 下低脹卜卜又現曬形真係幾有人嘅

前往最後回覆