後樓梯中出契妹,代價係一部iphone13 pro!

收藏  |  訂閱
18  21.2k

後樓梯中出契妹,代價係一部iphone13 pro!

尋晚收到契妹whatapps話好耐無見我,問我得唔得閒去葵廣接佢收工,

見無乜野做,咪去葵廣接佢收工囉,成個月無見過佢,原來佢轉左新look,

見佢成把頭髮染左金色,剪左齊蔭,有一邊頭髮撥左去耳仔後面,

再加埋佢件小背心同熱褲仔,真係俾佢搞到我有d扯扯地,

跟住兩個人去左食野,食完野之後就送佢返葵廣附近既公屋,

係行緊去佢屋企途中佢同我講,

阿哥,我就黎生日,你會唔會送禮物俾我架?

咁你想要咩生日禮物丫?

我想要新出果部iphone呀!

呢d野叫你條仔送啦!

我叫左啦,佢話好貴,遲d有錢先買俾我!

咁咪等佢買俾你囉!

耶,人地部電話好舊喇,想換好耐架喇!

iphone我淨係會送俾自己條女架咋!

佢聽完之後即刻扁哂咀,見佢好似好失望咁,即刻食住上,

其實呢,送俾你唔係唔得既,你做我條女咪送俾你囉!

咪玩啦!

我講真架,你肯做我條女我實買俾你架!

咪玩啦,我有男朋友架!

其實呢,又唔一定要同我拍拖先可以做我條女既!

咁即係點呀?

即係淨係同我做男女朋友會做果d野我都當佢係我條女架喇!

我成日都同你一齊行街睇戲食飯架啦!

我梗係唔係講呢d啦!

咁即係咩呀?

即係你同條仔係床上面做果d呀,傻妹!

依,痴線架,講埋d咁野!

我講真架,你肯同我做我就當你係我女朋友架喇!

你想要iphone我即刻送俾你!

佢即刻靜左,我即刻再話,

其實男人好簡單架姐,鳩硬耳仔軟,想要果陣,你想點都會應承你架!

佢仍然唔出聲,但係個樣好似考慮緊,

照咁睇應該成功左一半,心裡大喜,

就咁兩個人無再講過野,直到我送到佢上樓,

一出life我就問佢,

點呀,仲想唔想我同你去出機呀?

今晚唔得呀,屋企有人呀?

咁即係仲想唔想我同你去出機丫?

想呀,但係屋企有人呀!

想就得啦!

於是我就扯左佢入去後樓梯,一入後樓咀左佢幾野佢竟然想走,

我即刻從後攬住佢,

做咩呀?又話想我同你去出機既?

唔好啦,我驚俾人見到呀!

怕咩姐,我依家好緊火呀,好快就搞掂架喇!

講完就快快手手解左佢個bra扣,對手從bra底攝左入去,

佢對波巳經盡在我兩手掌握之中,

woo,對波彈手到丫,有無C呀?

...無呀...B咋....
B都咁大對?

....唔好R啦...好痕...

契妹對lin巳經俾我玩到硬哂,

過足手癮之後就解左佢熱褲仔粒鈕,然後就齊拉底佢條熱褲仔同埋條底底,

用手探一探,巳經濕哂,一早睇得出條衰妹係淫底,係估唔到淨係渣下波都巳經濕成咁,

始終後樓梯係公眾地方,加上又唔係太夜,為免夜長夢多,打算速戰速決,

當我除底條褲同底底打算從後進入之際,點知條衰妹突然間想反悔,

唔好啦...我驚俾條仔知呀!

傻妹,你唔講,我唔講,你條仔唔會知架!

你會唔會呃我架?

傻妹黎架,契哥幾時有呃過你丫!

係pro版喎,唔係普通版喎!

我心諗衰妹丫,臨埋牙先黎坐地起價,

係喇係喇,pro版丫麻!

講過要算數呀!

係喇係喇,乖啦,契哥依家好緊火呀!

講掂數之後條衰妹終於肯配合俾我從後進入,

衰妹入面原來仲係好緊窄,不過夠哂多水,順利插入,

...呀....唔好咁入....呀...

...傻妹...越入先越舒服架麻!

...呀...好大條....唔好郁咁快...頂唔順....呀.....

...殊....唔好咁大聲啦...就黎成層樓都知你俾人扑緊喇!

佢聽我講完即刻用手掩住自己個口,

由於實在太緊火,係後樓梯搞又實在太激,巳經有少少想出,

所以無打算玩咁耐,慢慢開始加快抽插既速度.

成個後樓梯淨係聽到我大力抽插既拍拍聲同埋契妹想忍又忍唔到既嬌喘聲,

一邊欣賞住契妹金色頭髮既背影,一邊睇住自己碌野出出入入佢個嫩西,真係爽到痺,

最後快速抽插多近百下就係佢入面出哂,

...呀....終於都出哂喇....舒唔舒服呀?

契妹無應我,可能俾我插得勁得滯,淨係係度抖哂大氣,

兩個人清潔完著返衫之後佢就攬住我,

阿哥你好勁呀,搞到我腳都軟埋喇!
鬼叫你個衰妹今晚咁引屌搞到我硬哂姐!

咁你幾時得閒同我去出機呀?

你想幾時咪幾時囉!

部機過幾日就出,到時我在call你丫!

你話點就點啦!

再黎一個大車之後就送左佢入屋,之後就自己搭車返屋企,諗諗下雖然終於扑到想扑好耐既契妹,

仲要係中出埋,但呢Q實在係有d貴!

遲啲做埋爸爸🤣🤣🤣
你契妹隻閪有少少反唇🤫🤫🤫

引用:
原帖由 大家食 於 2021-9-21 18:15 發表 查看引用來源
尋晚收到契妹whatapps話好耐無見我,問我得唔得閒去葵廣接佢收工,

見無乜野做,咪去葵廣接佢收工囉,成個月無見過佢,原來佢轉左新look,

見佢成把頭髮染左金色,剪左齊蔭一邊頭髮撥左去耳仔後面,

再加埋佢件小背心同熱 ...
唔貴啦,遲D得閒執番幾劑,有賺添。一係同佢講我送俾佢,做我SP,😁😁

引用:
原帖由 大家食 於 2021-9-21 18:15 發表 查看引用來源

見佢成把頭髮染左金色,剪左齊蔭一邊頭髮撥左去耳仔後面,

再加埋佢件小背心同熱 ...
就咁喺後樓梯搞掂有啲倉卒,送一 個iphone嘅價錢 ,起碼去酒店玩返一晚,扑佢兩三次 先返到本。

師兄好嘢👍👍契妹有幾嫩呀
👍👍

師兄契妹其實都幾純真,而家啲妹仔肯定要有機在手先肯俾你哈哈!

真係唔怪得呢個區執鳩得
好日唔番黎, 番黎搵下自己d 經驗SAVE低,
見到呢d 由IPHONE 8 打到而家, 基本一隻字都無改既文
竟然有傻仔反而當真
d 智力低撚到呢

引用:
原帖由 天河浪人 於 2021-9-25 00:18 發表 查看引用來源
真係唔怪得呢個區執鳩得
好日唔番黎, 番黎搵下自己d 經驗SAVE低,
見到呢d 由IPHONE 8 打到而家, 基本一隻字都無改既文
竟然有傻仔反而當真
d 智力低撚到呢 ...
有啲腦都睇到破綻,I phone 13 今日先開買,條友點可以之前扑完條女,第二日去買機呀!

回覆 8# wallacepigpig 的帖子

唔駛破唔破綻 , 現實既人類係玩得好癲, 乜都唔出奇
不過係呢度而家特別多 D廢人見到女女肯玩, 玩得癲就話係假文
D 舊文重溫改少少野就當哂真

題外話
Jxx Wx  我係懶得打最近D 野出黎先開番黎copy 你睇 , 我D 野從來唔係上網搵

引用:
原帖由 天河浪人 於 2021-9-25 02:19 發表 查看引用來源
唔駛破唔破綻 , 現實既人類係玩得好癲, 乜都唔出奇
不過係呢度而家特別多 D廢人見到女女肯玩, 玩得癲就話係假文
D 舊文重溫改少少野就當哂真

題外話
Jxx Wx  我係懶得打最近D 野出黎先開番黎copy 你睇 , 我D 野 ...
無啦,網上宅男多,on 9 仔多!自己媾唔到女,見到人哋媾到女就話人吹水;

前往最後回覆