上一頁下一頁
發新話題

佐敦福樂大波靚女USB芯芯

收藏  |  訂閱
138  59.1k

佐敦福樂大波靚女USB芯芯

名稱:芯芯
地區:佐敦福樂
地址 :現在三樓B巷三号房
價錢700
90分鐘)$1000120分鐘)$1300150分鐘)(全已包括揼、BMHJ)
服務時間:700(90分鐘)+Tips
新四網址:沒有
翻食指數:10/10
樣貌:福樂紅人,靚女一名
為材:玲瓏浮突,有波有腰,真波軟熟好正
Part2:超級GFF

今日準時上到去按鐘,之後有一個磁力王出來開門,原來蕊蕊係咁靚女及後生。佢著住件黑色低胸連身裙,有腰有波仲有籮,白白心口有兩個肉球似係想衝出來,相當養眼。我一入去就邊除衫話外面好熱,蕊蕊就馬上奉上一杯溫水俾我飲,之後就錫我一啖幫我寬衣解帶,到我飲完杯水,佢再同我講【抱抱】攬左一陣先俾我去沖涼,非常
GFF

沖完沖已經拎定一次性毛巾企在門口,我正想伸手接時候,蕊蕊已經一手開始幫我抹身,前前後後抹得好仔細,仲踎低幫我抹腳,嘩有無咁溫柔咁GFF?真係成個大爺咁。抹好晒再整多個【抱抱】,果一刻我有諗過佢究竟係咪台灣妹嚟架?嗲到咁!但我又好受落喎!

上細骨床,已有一次性床墊紙。蕊蕊一開背用雙手不斷輕摸及搭。係摸及搭!【果一刻,我心諗,咁後生靚女有身材,當揼個美容骨都抵啦】。後尾,原來【我錯了,仲錯得好緊要】。
【邊個話花瓶係唔可以識揼骨?】

蕊蕊骨技有別我揼開傳統樓上骨方式。同可樂、Mandy、海倫及Yumi都好唔同。原來係搵正式痛症師傅學藝,佢摸搭完我背部就發覺到我有肩胛位好緊,我同佢講係,我後面肩胛兩邊好倦,雙手亦無法在身後交叉扣住。佢話我有【肩袖群肌炎】,之後就一直幫我追住背部根膜去按及拉扯。整個過程感覺似睇中醫跌打。經過一輪治療,我真正感到背部放鬆好多,果然有料到。最終由頭、頸、肩背照顧到腳趾手趾,有踩背及推油。我敢講收呢個價錢有兩Part真係物超所值。

推推吓油突然變左指甲RPP及背,之後更有溫暖咀唇錫緊我背部及大腿。RPP手法有電力,喚醒了小蛇。起身同佢過床進入最幸福時間。全程好似同女朋友玩緊,唔急、唔趕、多位置互動。期間蕊蕊更用美乳施展【簫塞瘋乳中】。我雙手亦不規舉大肆搜索。兩個人在大床互相攻守,最終小蛇暢快吐出火辣白漿,完美收兵。原諒我今次不能太詳盡描述,因為我相信蕊蕊係睇對手即興演譯,並不是個個也公式化。

總結:
700(90分鐘)有個後生、靚女、有身材、識揼真係鬆到。CP值超高。

師兄洗唔洗講到咁吸引

廣告味好撚重
信唔信自己决定

回覆 3# 吳廣治 的帖子

如果我賬号咁耐以來只出過兩張帖你都覺得係廣告,你啲感覺都幾特別。

師兄,分析描述好好,
是否廣告見仁見智.
但你名字價錢服務並茂,
反弄巧反拙,害死囡囡架.

引用:
原帖由 eg9523 於 2021-9-21 16:24 發表 查看引用來源
師兄,分析描述好好,
是否廣告見仁見智.
但你名字價錢服務並茂,
反弄巧反拙,害死囡囡架.
喺唔喺廣告都唔会害死囡囡喇,

差佬要喺到收料,你瞓醒未?

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-9-22 10:21 AM 發表 查看引用來源

喺唔喺廣告都唔会害死囡囡喇,

差佬要喺到收料,你瞓醒未?
我訓醒好耐嘞師兄,囡囡係陀北,我唔玩無証件快餐。有証件囡囡141差佬係唔搞。你搞清楚或學識了先講啦。🤭🤭🤭

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-9-22 10:32 發表 查看引用來源

我訓醒好耐嘞師兄,囡囡係陀北,我唔玩無証件快餐。有証件囡囡141差佬係唔搞。你搞清楚或學識了先講啦。🤭🤭🤭
哈哈意思害死囡囡唔係差佬呢樣,無証尤其危險,141都有好多美少女廣告,未能保証全是有証。
   其實咁揚,囡囡電話及訊息一時間好煩,仲有萬一與描述貨不對辦囡囡又支吾以對,所以寫報告實吃力不討好的,不過呢度點都信得過141自己討論區卦!😃

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-9-21 18:32 發表 查看引用來源

你喺eg9523...

关你隐事呀,正柒头。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-9-21 18:32 發表 查看引用來源

你又知條囡有冇証件?

你喺差佬查牌呀,每次要比証件你睇,柒碌。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆