上一頁下一頁
發新話題

佐敦福樂大波靚女USB芯芯

收藏  |  訂閱
138  59.1k

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-12-13 08:34 AM 發表 查看引用來源

飯來張口唔好咩?點解要行多轉上去睇,一開聲電話就送到,人間有愛呀。
討論區亦反映到每一個用戶行為及性格。

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-12 05:07 PM 發表 查看引用來源

重登 榜首
好野自然多人棒場。

麻煩師兄pm聯絡方法,謝謝

引用:
原帖由 sogor168 於 2021-12-17 08:11 AM 發表 查看引用來源
麻煩師兄pm聯絡方法,謝謝
sogor兄,已PM你,enjoy.

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-9-21 07:21 PM 發表 查看引用來源
名稱:芯芯
地區:佐敦福樂
地址 :現在三樓B巷三号房
價錢700(90分鐘),$1000(120分鐘),$1300(150分鐘)(全已包括揼、BM及HJ)
服務時間:700(90分鐘)+Tips
新四網址:沒有
翻食指數:10/10
樣貌:福樂紅人,靚女一名
為材:玲瓏浮突,有波 ...
昨天下午早收工。早幾天約定芯芯做冬加按摩,渡過了一個愉快下午。她按摩要求及堅持令我敬佩。👍👍👍

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-22 08:55 發表 查看引用來源

昨天下午早收工。早幾天約定芯芯做冬加按摩,渡過了一個愉快下午。她按摩要求及堅持令我敬佩。👍👍👍
我睇咗好多日  点解重未到佢 ?就快跌落第二頁🤔
冇理由㗎   又無pm  唔通樓主唔記得  心急如焚 終於見到啦 yeah

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-21 17:10 發表 查看引用來源

我睇咗好多日  点解重未到佢 ?就快跌落第二頁🤔
冇理由㗎   又無pm  唔通樓主唔記得  心急如焚 終於見到啦 yeah
人地心中有數啦,差唔多就托返上去,有策略架。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-12-22 10:04 AM 發表 查看引用來源

人地心中有數啦,差唔多就托返上去,有策略架。
呢度太多又無本事、心存僥倖嘅葡萄柚抽水怪🤣🤣。不過睇嚟睇去都係果幾位。🤭🤭

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-22 10:33 發表 查看引用來源

呢度太多又無本事、心存僥倖嘅葡萄柚抽水怪🤣🤣。不過睇嚟睇去都係果幾位。🤭🤭
我撑你吖  担心你唔記得啫   明㗎  正如你話齋 辛苦錢呀🤭🤭🤭🤣🤣🤣題外話……真係唔知你寫乜  揾日上去試下  三樓B3  駛乜pm 無反牌咪入閘  反左咪係門口等下或洗下樓 到時見下囡囡 再攞預約電話咪得囉

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-22 11:02 AM 發表 查看引用來源
我撑你吖  担心你唔記得啫   明㗎  正如你話齋 辛苦錢呀🤭🤭🤭🤣🤣🤣題外話……真係唔知你寫乜  揾日上去試下  三樓B3  駛乜pm 無反牌咪入閘  反左咪係門口等下或洗下樓 到時見下囡囡 再攞預約電話咪得囉 ...
方法有好多種。人亦有好多種。😏
呢度PM問人攞電話亦唔係新鮮事。

好多師兄平日有工作,唔係好似有啲師兄「唔駛做」「洗咗當做咗🤭」嘅師兄咁有雅興。🤭🤭

用不著你擔心啦。囡囡每次問我做乜俾咁多佢?我就同囡囡講:「妳揾$多過我,但妳果D係辛苦$」「我雖然無妳揾咁多,但我揾$比較輕鬆,老闆個個月都準時出糧俾我」。

師兄,呢啲就係我同你分別。所以用不著你擔心我喇。😏🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆