上一頁下一頁
發新話題

佐敦福樂大波靚女USB芯芯

收藏  |  訂閱
138  59.1k

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-22 11:41 發表 查看引用來源

方法有好多種。人亦有好多種。😏
呢度PM問人攞電話亦唔係新鮮事。

好多師兄平日有工作,唔係好似有啲師兄「唔駛做」「洗咗當做咗🤭」嘅師兄咁有雅興。🤭🤭

用不著你擔心啦。囡囡每次問我做乜俾咁多佢?我就同囡囡 ...
咁我就放心喇 唔講喇出發喇 祝你同女女都生意興隆啦

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-22 11:41 發表 查看引用來源

方法有好多種。人亦有好多種。😏
呢度PM問人攞電話亦唔係新鮮事。

好多師兄平日有工作,唔係好似有啲師兄「唔駛做」「洗咗當做咗🤭」嘅師兄咁有雅興。🤭🤭

用不著你擔心啦。囡囡每次問我做乜俾咁多佢?我就同囡囡 ...
睇你個貼呀真係好過癮 有曬地址都要pm 你話係攞電話 算 比你兜到 但係攞完電話 又冇回音喎 咁我真係懷疑 呢個係pm區定係討論區 真係唔講啦 出發喇

回覆 102# 師奶最愛 的帖子

小弟覺得樓主財力非常雄厚

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-22 11:02 AM 發表 查看引用來源
我撑你吖  担心你唔記得啫   明㗎  正如你話齋 辛苦錢呀🤭🤭🤭🤣🤣🤣題外話……真係唔知你寫乜  揾日上去試下  三樓B3  駛乜pm 無反牌咪入閘  反左咪係門口等下或洗下樓 到時見下囡囡 再攞預約電話咪得囉 ...
唔知我寫乜?可能閣下有讀寫障礙,或水準未夠所以睇唔明。Anyway, 無辦法滿足到如閣下般呢種極少數兼唔正常嘅花生友。真是抱歉。但小弟不會為閣下去改變。希望閣下能積極提升個人修養就是了。🤗🤗🙏🙏

引用:
原帖由 katiecat 於 2021-12-22 12:07 PM 發表 查看引用來源
小弟只是無乜牽掛,少咗其他負擔。🙏🙏

引用:
原帖由 katiecat 於 2021-12-22 12:07 PM 發表 查看引用來源
見笑了師兄。小弟只是無乜牽掛,亦無乜負擔罷了。🙏🙏

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-22 12:18 發表 查看引用來源

唔知我寫乜?可能閣下有讀寫障礙,或水準未夠所以睇唔明。Anyway, 無辦法滿足到如閣下般呢種極少數兼唔正常嘅花生友。真是抱歉。但小弟不會為閣下去改變。希望閣下能積極提升個人修養就是了。🤗🤗🙏🙏 ...
你真係得罪人多 口沒遮攔 人哋都冇得罪你 講事實 估唔到閣下老羞成怒 真係冇嘢好講

引用:
原帖由 katiecat 於 2021-12-22 12:07 發表 查看引用來源
佢財力雄厚我唔知 只不過真係唔知佢講乜 點知佢老羞成怒 老實講 明眼人上開討論區嘅 都知係咩回事 成日搵啲新手pm 係討論區嗎? 還是係pm區呀 我都冇得罪過佢 又關修養咩事呢? 我有鬧過佢嗎?

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-22 12:01 PM 發表 查看引用來源

睇你個貼呀真係好過癮 有曬地址都要pm 你話係攞電話 算 比你兜到 但係攞完電話 又冇回音喎 咁我真係懷疑 呢個係pm區定係討論區 真係唔講啦 出發喇
水準唔同,睇嘅野亦唔同。所以唔打算怪責阁下。

師兄們問攞电話,小弟礼貌分享,從不要求他們回應或說「多謝」。
這是小弟「回饋」。因小弟亦有在此PM問其他師兄攞电話。

師兄們攞左电話,亦不一定會立即去試。就算試咗,亦不一注會回應。這是討論區「常態」。何況小弟亦從沒有要求攞左电話師兄要回應。這是各位師兄們的自由。

坐井觀天的思想家,思維只有一口井。閣下明白嗎?🤭😏

所以話明明討論區
無鳩端端寫廣告落來做乜柒
引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-22 12:29 發表 查看引用來源
佢財力雄厚我唔知 只不過真係唔知佢講乜 點知佢老羞成怒 老實講 明眼人上開討論區嘅 都知係咩回事 成日搵啲新手pm 係討論區嗎? 還是係pm區呀 我都冇得罪過佢 又關修養咩事呢? 我有鬧過佢嗎? ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆