上一頁下一頁
發新話題

佐敦福樂大波靚女USB芯芯

收藏  |  訂閱
138  59.1k

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-22 12:24 PM 發表 查看引用來源

你真係得罪人多 口沒遮攔 人哋都冇得罪你 講事實 估唔到閣下老羞成怒 真係冇嘢好講
究竟係那個人在主動挑釁、無事生事。呢度100份之98師兄會有眼睇。我一直都有同其他98%正常師兄開心交流架。

閣下你樣樣野都話睇唔明,我真係好難每樣去解釋俾你聽。🤭🤭

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-12-22 12:42 PM 發表 查看引用來源
所以話明明討論區
無鳩端端寫廣告落來做乜柒
午安老人家,天氣凍記得著多件衫。🤭👋👋

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-22 12:42 發表 查看引用來源

究竟係那個人在主動挑釁、無事生事。呢度100份之98師兄會有眼睇。我一直都有同其他98%正常師兄開心交流架。

閣下你樣樣野都話睇唔明,我真係好難每樣去解釋俾你聽。🤭🤭 ...
係啦係啦 唔好篤穿你啦 去到門口 搵阿芯芯happy先  叫做幫下你 話時話 話你介紹有冇得平

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-22 12:42 發表 查看引用來源

閣下你樣樣野都話睇唔明,我真係好難每樣去解釋俾你聽。🤭🤭 ...
大佬呀 叫聲你四k師兄啦 你除咗第一版 水蛇春咁介紹完之後 跟住全部都係pm呀 何來有交流過呀 唉真係唔該你呀 好似唔係我第一個話你 呢度係討論區呀大佬 係大家師兄研究邊度好玩嘅 但係你全部都係pm咋

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-22 12:54 PM 發表 查看引用來源

大佬呀 叫聲你四k師兄啦 你除咗第一版 水蛇春咁介紹完之後 跟住全部都係pm呀 何來有交流過呀 唉真係唔該你呀 好似唔係我第一個話你 呢度係討論區呀大佬 係大家師兄研究邊度好玩嘅 但係你全部都係pm咋 ...
啊!對不起啊!我諗我同其他師兄PM內容又唔可以分享比你知啊。

原來你特別鐘意响呢度用「挑釁生事」方式去交流。真是「道不同不相為謀」啊。

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-22 12:51 PM 發表 查看引用來源

係啦係啦 唔好篤穿你啦 去到門口 搵阿芯芯happy先  叫做幫下你 話時話 話你介紹有冇得平
都話左囡囡揾辛苦$,唔好淨係識揾囡囡著數。同你「一直交流討論」你有無睇上文㗎?🤭係咪真係有讀寫障礙症?

我只有俾多,從不會咁「低格調」去拗囡囡著數㗎!🤭🤭🤭

麻煩師兄pm聯絡方法,謝謝

引用:
原帖由 joekwok_au 於 2021-12-30 08:32 PM 發表 查看引用來源
麻煩師兄pm聯絡方法,謝謝
唔駛客氣師兄,好好enjoy.

可唔可以pm聯絡方法,謝謝

引用:
原帖由 kalakalabibi 於 2022-1-19 05:19 AM 發表 查看引用來源
可唔可以pm聯絡方法,謝謝
午安師兄,已PM你,靚女牛年last day 工作日在26号。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆