上一頁下一頁
發新話題

佐敦福樂大波靚女USB芯芯

收藏  |  訂閱
138  59.0k

可否提供聯絡方法?謝謝

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-22 12:54 發表 查看引用來源

大佬呀 叫聲你四k師兄啦 你除咗第一版 水蛇春咁介紹完之後 跟住全部都係pm呀 何來有交流過呀 唉真係唔該你呀 好似唔係我第一個話你 呢度係討論區呀大佬 係大家師兄研究邊度好玩嘅 但係你全部都係pm咋 ...
生意淡薄,不如打锅
推一推帖先,唔係又話我[欺凌]女女

引用:
原帖由 coboko123 於 2022-1-24 04:01 AM 發表 查看引用來源
生意淡薄,不如打锅
推一推帖先,唔係又話我[欺凌]女女
廢老,凌晨起身疴夜尿咁陰公呀!
做咁多鬼鼠野、陰質野小心收尾幾年呀!🤭🤭😏😏👎👎

引用:
原帖由 bqbqbbq 於 2022-1-23 06:46 PM 發表 查看引用來源
可否提供聯絡方法?謝謝
早晨師兄,已PM你。Enjoy。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2022-1-24 08:59 發表 查看引用來源

廢老,凌晨起身疴夜尿咁陰公呀!
做咁多鬼鼠野、陰質野小心收尾幾年呀!🤭🤭😏😏👎👎
不如說你家下會不會依靠他人賣淫為生被拉

引用:
原帖由 coboko123 於 2022-1-25 04:46 AM 發表 查看引用來源
不如說你家下會不會依靠他人賣淫為生被拉
廢老,又4点幾起身疴夜尿?
人哋一晚兩、三Q,你就一晚兩、三督尿……哈哈……🤣🤣

我点會被人拉呀?全部係你自己無能性幻想出來。😏😏👎👎

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2022-1-25 07:41 發表 查看引用來源

我点會被人拉呀?全部係你自己無能性幻想出來。😏😏👎👎 ...
你咩仲得閒,24小時網上拉客扯皮條,睇住修尾兩年

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2022-1-25 07:41 發表 查看引用來源

我点會被人拉呀?全部係你自己無能性幻想出來。😏😏👎👎 ...
阿靠妓女為生,原來你身體咁虧,攪到一晚幾次起床疴夜尿,仲早上4時又起床疴尿,你咁差身軀,好心你敢講出来認叻,托七咩!🤭🤭🤭👎👎👎

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2022-1-27 07:30 AM 發表 查看引用來源
阿靠妓女為生,原來你身體咁虧,攪到一晚幾次起床疴夜尿,仲早上4時又起床疴尿,你咁差身軀,好心你敢講出来認叻,托七咩!🤭🤭🤭👎👎👎
樹根,你究竟識唔識睇帖?定有讀寫障礙?

究竟係咩人凌晨4点幾回帖?你睇清楚未?

隔離帖已經静咗。今次係你又主動入嚟挑釁、R水吹、嚟撩交鬧。各位師兄大家有眼睇。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2022-1-27 09:52 發表 查看引用來源

樹根,你究竟識唔識睇帖?定有讀寫障礙?

究竟係咩人凌晨4点幾回帖?你睇清楚未?

隔離帖已經静咗。今次係你又主動入嚟挑釁、R水吹、嚟撩交鬧。各位師兄大家有眼睇。 ...
我講係事實,唔係你怎知一晚疴幾次夜尿。
你先你前講一個月嫖8次芯芯,原來都係紙上召妓,得個講字。
大把C兄買定花生。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆