上一頁下一頁
發新話題

佐敦福樂大波靚女USB芯芯

收藏  |  訂閱
138  59.1k

梗糸啦哈哈唔榨盡點迷惑你一世上癮奉獻哈哈哈哈哈哈哈

Could U pm the contact point!

Thanks !

哈哈 哈,福樂又係福樂...

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-11-14 06:11 PM 發表 查看引用來源
哈哈 哈,福樂又係福樂...
因為小弟回歸後多數在福樂玩,試過海倫、yumi、芯芯、心悠。最終翻食多次只有兩位。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-9-21 07:21 PM 發表 查看引用來源
名稱:芯芯
地區:佐敦福樂14C2
地址 (10月14日前仍在14C2),之後搬到同層D巷,稍後再更新。
價錢700(100分鐘),$1000(130分鐘),$1300(160分鐘)(全已包括揼、BM及HJ)
服務時間:700(100分鐘)+Tips
新四網址:沒有
翻食指數:10/10
樣 ...
昨天去探芯芯,book左頭鐘160分鐘,過程都係果D野唔多講,可參考之前。P2 仍然是超級GFF。出左火之後俾佢摸到我肩甲位仍有未通晒的【節】,佢立即幫我返骨床繼續按。到按完才知道我已超時(17:06),正常我16:40完。

由於芯芯係做野時不會看及覆whatsapp(係絕少囡囡會咁)。佢只會在返工前及收工後,及每個客與客空檔時才覆。

昨天原本有個新客約1700,由於芯芯佢專心根治客人痛症,一路幫我用按摩油推鬆啲塞左節位。最終遲左6分鐘無覆新客人,個客就因為咁走咗。(只係6分鐘)

芯芯不但無為此事怨言,更不願意收多我$,更樂觀對我說【麵包總是會有的】。最後我仍堅持為她買了晚餐,在房內陪她晚餐傾多一陣才離開。

如果大家想揾個part 1真係識揼,part 2 又超GFF,真心推介去試芯芯。我由第一次試100分鐘,之後幾次都要160分鐘,真心完全照顧到你全身好技師。👍👍👍👍👍

囡囡12月1日會搬到3樓B區一間更舒適房間。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-11-24 10:56 發表 查看引用來源

昨天去探芯芯,book左頭鐘160分鐘,過程都係果D野唔多講,可參考之前。P2 仍然是超級GFF。出左火之後俾佢摸到我肩甲位仍有未通晒的【節】,佢立即幫我返骨床繼續按。到按完才知道我已超時(17:06),正常我16:40完。

由於芯 ...
師兄,我膊頭好緊,見你講到咁好,我都想佢幫我按下,麻煩你俾佢contact我,thanks.

加送腩肉哈哈哈哈。。。。。

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-12-5 07:01 PM 發表 查看引用來源

師兄,我膊頭好緊,見你講到咁好,我都想佢幫我按下,麻煩你俾佢contact我,thanks.
攞左電話師兄們留意,囡囡工作時未能立即回覆,請大家勿打電話,全部 what's apps留口訊。囡囡一完成工作會主動回你。

PM you la.

她每天只做4至5個客,好多師兄回覆我難約。我9月至11月共約到7次。每次只要肯預早約就好大機會成功。試了就知值得。

麻煩師兄pm聯絡方法,謝謝

麻煩師兄 PM contact 吖,唔該晒先。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆