上一頁下一頁
發新話題

佐敦福樂大波靚女USB芯芯

收藏  |  訂閱
138  59.1k

引用:
原帖由 thx_man 於 2021-12-12 12:30 發表 查看引用來源
麻煩師兄 PM contact 吖,唔該晒先。
咁有趣 樓主咪講咗幾多樓幾多室囉 仲要pm 話唔係都冇人信第一版咪講咗3樓b巷3號房囉 咁都要pm🤔
一出𨋢 面向樓梯 轉去你嘅左手邊 abcd喺曬嗰邊 同埋佢有兩部𨋢㗎喎 唔好搭錯 玩得開心啲

回覆 81# 師奶最愛 的帖子

對不起,因為想預約。

引用:
原帖由 thx_man 於 2021-12-12 01:26 PM 發表 查看引用來源
對不起,因為想預約。
pm you lar

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-12 17:00 發表 查看引用來源

pm you lar
重登 榜首

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-12 01:23 PM 發表 查看引用來源

咁有趣 樓主咪講咗幾多樓幾多室囉 仲要pm 話唔係都冇人信第一版咪講咗3樓b巷3號房囉 咁都要pm🤔
一出𨋢 面向樓梯 轉去你嘅左手邊 abcd喺曬嗰邊 同埋佢有兩部𨋢㗎喎 唔好搭錯 玩得開心啲 ...
多謝師兄咁有心。芯芯比較爆又難約、門外無电話,可能呢位師兄意思係想拎手机号碼。我已PM咗佢。🙏🙏

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-12 18:17 發表 查看引用來源

多謝師兄咁有心。芯芯比較爆又難約、門外無电話,可能呢位師兄意思係想拎手机号碼。我已PM咗佢。🙏🙏
唔係有心 係有趣  寫晒門牌都要PM 🤔  原來要電話  明白晒  叫囡囡寫埋出來 (我見有些有寫)咁師兄咪唔駛咁辛苦囉

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-12 18:17 發表 查看引用來源

唔係有心 係有趣  寫晒門牌都要PM 🤔  原來要電話  明白晒  叫囡囡寫埋出來 (我見有些有寫)咁師兄咪唔駛咁辛苦囉  與其問師兄攞電話 點解唔自己親自上去看一看啱唔啱心意 多啲選擇嘛 有時喺福樂洗樓 都係一種樂趣嚟🤤🤤

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-12 16:08 發表 查看引用來源

唔係有心 係有趣  寫晒門牌都要PM 🤔  原來要電話  明白晒  叫囡囡寫埋出來 (我見有些有寫)咁師兄咪唔駛咁辛苦囉  與其問師兄攞電話 點解唔自己親自上去看一看啱唔啱心意 多啲選擇嘛 有時喺福樂洗樓 都係一種樂趣嚟 ...
飯來張口唔好咩?點解要行多轉上去睇,一開聲電話就送到,人間有愛呀。

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-13 08:04 AM 發表 查看引用來源

唔係有心 係有趣  寫晒門牌都要PM 🤔  原來要電話  明白晒  叫囡囡寫埋出來 (我見有些有寫)咁師兄咪唔駛咁辛苦囉
好多唔鐘意寫,唔寫亦有唔寫原因。上討論區交流請教亦係其中一個方法。

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-13 08:08 AM 發表 查看引用來源

唔係有心 係有趣  寫晒門牌都要PM 🤔  原來要電話  明白晒  叫囡囡寫埋出來 (我見有些有寫)咁師兄咪唔駛咁辛苦囉  與其問師兄攞電話 點解唔自己親自上去看一看啱唔啱心意 多啲選擇嘛 有時喺福樂洗樓 都係一種樂趣嚟 ...
有時peak hour人多洗樓都辛苦,同意你所講洗樓都有洗樓樂趣。👍👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆