上一頁下一頁
發新話題

佐敦福樂大波靚女USB芯芯

收藏  |  訂閱
61  59.2k

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-11-14 06:11 PM 發表 查看引用來源
哈哈 哈,福樂又係福樂...
因為小弟回歸後多數在福樂玩,試過海倫、yumi、芯芯、心悠。最終翻食多次只有兩位。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-9-21 07:21 PM 發表 查看引用來源
名稱:芯芯
地區:佐敦福樂14C2
地址 (10月14日前仍在14C2),之後搬到同層D巷,稍後再更新。
價錢700(100分鐘),$1000(130分鐘),$1300(160分鐘)(全已包括揼、BM及HJ)
服務時間:700(100分鐘)+Tips
新四網址:沒有
翻食指數:10/10
樣 ...
昨天去探芯芯,book左頭鐘160分鐘,過程都係果D野唔多講,可參考之前。P2 仍然是超級GFF。出左火之後俾佢摸到我肩甲位仍有未通晒的【節】,佢立即幫我返骨床繼續按。到按完才知道我已超時(17:06),正常我16:40完。

由於芯芯係做野時不會看及覆whatsapp(係絕少囡囡會咁)。佢只會在返工前及收工後,及每個客與客空檔時才覆。

昨天原本有個新客約1700,由於芯芯佢專心根治客人痛症,一路幫我用按摩油推鬆啲塞左節位。最終遲左6分鐘無覆新客人,個客就因為咁走咗。(只係6分鐘)

芯芯不但無為此事怨言,更不願意收多我$,更樂觀對我說【麵包總是會有的】。最後我仍堅持為她買了晚餐,在房內陪她晚餐傾多一陣才離開。

如果大家想揾個part 1真係識揼,part 2 又超GFF,真心推介去試芯芯。我由第一次試100分鐘,之後幾次都要160分鐘,真心完全照顧到你全身好技師。👍👍👍👍👍

囡囡12月1日會搬到3樓B區一間更舒適房間。

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-12-5 07:01 PM 發表 查看引用來源

師兄,我膊頭好緊,見你講到咁好,我都想佢幫我按下,麻煩你俾佢contact我,thanks.
攞左電話師兄們留意,囡囡工作時未能立即回覆,請大家勿打電話,全部 what's apps留口訊。囡囡一完成工作會主動回你。

PM you la.

她每天只做4至5個客,好多師兄回覆我難約。我9月至11月共約到7次。每次只要肯預早約就好大機會成功。試了就知值得。

引用:
原帖由 thx_man 於 2021-12-12 01:26 PM 發表 查看引用來源
對不起,因為想預約。
pm you lar

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-12 01:23 PM 發表 查看引用來源

咁有趣 樓主咪講咗幾多樓幾多室囉 仲要pm 話唔係都冇人信第一版咪講咗3樓b巷3號房囉 咁都要pm🤔
一出𨋢 面向樓梯 轉去你嘅左手邊 abcd喺曬嗰邊 同埋佢有兩部𨋢㗎喎 唔好搭錯 玩得開心啲 ...
多謝師兄咁有心。芯芯比較爆又難約、門外無电話,可能呢位師兄意思係想拎手机号碼。我已PM咗佢。🙏🙏

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-13 08:04 AM 發表 查看引用來源

唔係有心 係有趣  寫晒門牌都要PM 🤔  原來要電話  明白晒  叫囡囡寫埋出來 (我見有些有寫)咁師兄咪唔駛咁辛苦囉
好多唔鐘意寫,唔寫亦有唔寫原因。上討論區交流請教亦係其中一個方法。

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-13 08:08 AM 發表 查看引用來源

唔係有心 係有趣  寫晒門牌都要PM 🤔  原來要電話  明白晒  叫囡囡寫埋出來 (我見有些有寫)咁師兄咪唔駛咁辛苦囉  與其問師兄攞電話 點解唔自己親自上去看一看啱唔啱心意 多啲選擇嘛 有時喺福樂洗樓 都係一種樂趣嚟 ...
有時peak hour人多洗樓都辛苦,同意你所講洗樓都有洗樓樂趣。👍👍

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-12-13 08:34 AM 發表 查看引用來源

飯來張口唔好咩?點解要行多轉上去睇,一開聲電話就送到,人間有愛呀。
討論區亦反映到每一個用戶行為及性格。

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-12 05:07 PM 發表 查看引用來源

重登 榜首
好野自然多人棒場。

引用:
原帖由 sogor168 於 2021-12-17 08:11 AM 發表 查看引用來源
麻煩師兄pm聯絡方法,謝謝
sogor兄,已PM你,enjoy.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆