樓上骨/USB 要 600-800,中小型桑拿場連代支 又係600-800

收藏  |  訂閱
15  10.0k

樓上骨/USB 要 600-800,中小型桑拿場連代支 又係600-800

旺角、佐敦個啲中小型桑拿場連代支,只係600-800雙鐘,又可以沖涼,食個麵/飯,焗桑拿房(雖然依家無),休息一下。

尖沙咀/旺角嘅樓上骨/USB 單鐘都要600-800,做完就要走,無野食!扮曬野有「後生本地女」,旺角、佐敦個啲中小型桑拿場都有啦!

點解唔去?

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-9-22 20:38 發表 查看引用來源
旺角、佐敦個啲中小型桑拿場連代支,只係600-800雙鐘,又可以沖涼,食個麵/飯,焗桑拿房(雖然依家無),休息一下。

尖沙咀/旺角嘅樓上骨/USB 單鐘都要600-800,做完就要走,無野食!扮曬野有「後生本地女」,旺角、佐敦個啲中小型桑拿場 ...
含啦,柒頭

附件

回覆 1# china_enter 的帖子

more information please

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-9-22 20:38 發表 查看引用來源

尖沙咀/旺角嘅樓上骨/USB 單鐘都要600-800,做完就要走,無野食!扮曬野有「後生本地女」,旺角、佐敦個啲中小型桑拿場 ...
我又係啱啱解鎖佐敦既桑拿,大陸無得玩留港消費後淨係識去指壓

各類場既捧場客都有自己既理由,自己覺得邊度去玩咪係囉,唔理到人咁多

講開, 我更唔理解洗腳大媽開大,聽聞都唔係平

睇論壇咁耐,樓主只是問題男,實際行動好過。

自己喜歡,去那裡都得。

引用:
原帖由 酒店失控 於 2021-9-24 16:42 發表 查看引用來源
睇論壇咁耐,樓主只是問題男,實際行動好過。

自己喜歡,去那裡都得。
多謝師兄記得小弟

引用:

那些是600元 ? 那些是800元 ? 可否開名介紹 ?

引用:

locker 仔 tips ?

引用:
原帖由 stc77777 於 2021-9-26 15:17 發表 查看引用來源

我去金寶來
Locker仔啲人話俾20, 我就走點陣locker仔消失佐,慳番

引用:
原帖由 stc77777 於 2021-9-26 15:17 發表 查看引用來源

都係佐敦、旺角個啲啦

前往最後回覆