47 12345
上一頁下一頁
發新話題

多唔多係海灘見人著bikini

收藏  |  訂閱
46  11.4k

多唔多係海灘見人著bikini

琴日入左長洲, 去左東灣泳灘果度hae左一陣順便昅下水見到大部分女都係著一件頭, 連鬼妹都係, 好零星咁見到一兩個著bikini都有件T係出面......
想問下師姐咩情況先會著bikini, 同埋著bikini係咪一定出面著多件T

通常都係影相果陣先會著

船P/影相/朋友天台曬太陽 就會

引用:
原帖由 cherrybaby1992 於 2021-9-28 04:27 發表 查看引用來源
船P/影相/朋友天台曬太陽 就會
有身材怕乜著 梗要show下

引用:
原帖由 sthinvc 於 2021-9-23 11:06 發表 查看引用來源
琴日入左長洲, 去左東灣泳灘果度hae左一陣順便昅下水見到大部分女都係著一件頭, 連鬼妹都係, 好零星咁見到一兩個著bikini都有件T係出面......
想問下師姐咩情況先會著bikini, 同埋著bikini係咪一定出面著多件T ...
Bikini仲要後生女我唔知。
但如果Bikini或兩件頭同小朋友玩既人妻應該去泳池都唔少,好多都鐘意曬下日光浴,上次小弟staycation見唔少喎。

hi

去南區~赤柱果邊好多

引用:
原帖由 sthinvc 於 2021-9-23 11:06 發表 查看引用來源
想問下師姐咩情況先會著bikini, 同埋著bikini係咪一定出面著多件T ...
著 bikini 好普通野啫,你咁啱果日可能好唔好彩.

回覆 4# c_for_car 的帖子

換黎過多目光 所以比較私人少少先會著

引用:
原帖由 cherrybaby1992 於 2021-9-28 12:51 發表 查看引用來源
換黎過多目光 所以比較私人少少先會著
咁你一定好好身材 咩cup呀 我地企唔直呀 陰公

引用:
原帖由 sthinvc 於 2021-9-23 11:06 AM 發表 查看引用來源
我叫我老婆買左二件,諗住今個星期去海灘著丫!🤭

47 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆