上一頁下一頁
發新話題

多唔多係海灘見人著bikini

收藏  |  訂閱
46  11.4k

引用:
原帖由 sthinvc 於 2021-9-23 11:06 發表 查看引用來源
琴日入左長洲, 去左東灣泳灘果度hae左一陣順便昅下水見到大部分女都係著一件頭, 連鬼妹都係, 好零星咁見到一兩個著bikini都有件T係出面......
想問下師姐咩情況先會著bikini, 同埋著bikini係咪一定出面著多件T ...
我就咁落公眾泳池游水都會著bikini,唔會再加T,因為我懶得洗多件3😂
d人鍾意望咪由佢望,反正我目的係游水

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-28 19:20 發表 查看引用來源

我就咁落公眾泳池游水都會著bikini,唔會再加T,因為我懶得洗多件3😂
師姐响邊樹游多呀?😁😁

引用:
原帖由 sthinvc 於 2021-9-23 11:06 發表 查看引用來源
琴日入左長洲, 去左東灣泳灘果度hae左一陣順便昅下水見到大部分女都係著一件頭, 連鬼妹都係, 好零星咁見到一兩個著bikini都有件T係出面......
想問下師姐咩情況先會著bikini, 同埋著bikini係咪一定出面著多件T ...
長洲觀音灣以前間中有鬼妹鬼婆除上截泳衣裸曬背部,而家唔知lu

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-28 07:20 PM 發表 查看引用來源

比人望先有吸引力丫!😂

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-9-28 08:17 PM 發表 查看引用來源

長洲觀音灣以前間中有鬼妹鬼婆除上截泳衣裸曬背部,而家唔知lu
我上星期先去過,有幾個著既

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-9-28 20:15 發表 查看引用來源

師姐响邊樹游多呀?😁😁
之前係九公,而家無再去lu

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-28 19:20 發表 查看引用來源

好好奇你有冇睇下D男仔扯旗

引用:

游水自己著得合適唔使理人點睇呀

大清2好多 bikini

我去沙灘一定係著bikini 唔係點曬太陽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆