舊制真係人生贏家!日日屌女都得!

收藏  |  訂閱
14  5.7k

舊制真係人生贏家!日日屌女都得!

50%一筆過,就用來俾每次4/5星酒店房租;另外50%每月派,就用來俾錢屌女、食飯!

屌女屌到惹病,又有免費醫療,包埋中醫醫腎虧。舊制醫療保成世!

醫好啦,就繼續屌女、屌女、再屌女。有病再醫...

講乜呀?吾多明喎。

你有語癌 ? !

引用:
原帖由 voking 於 2021-9-25 00:48 發表 查看引用來源
講乜呀?吾多明喎。
佢講我,公務员舊制,可以五十歲退休,而好似我做夠400個月,就可以食係政府出過最高50%糧,好似我最高出28875,,但我退休前係梁錦松係減薪,但我退休時出2萬6千幾,但出一半都1萬4千幾。我而家隨通脹加到2萬l,人哋要自费药,只要医生認為必须,而医管局有都免费,又有免费中医,佢(肯)

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-25 04:01 發表 查看引用來源
佢講我,公務员舊制,可以五十歲退休,而好似我做夠400個月,就可以食係政府出過最高50%糧,好似我最高出28875,,但我退休前係梁錦松係減薪,但我退休時出2萬6千幾,但出一半都1萬4千幾。我而家隨通脹加到2萬l,人哋要自费药,只要医生 ...
雖然我有11份医療保險,都係验乜验物快的,當然照胃,照肠,三年一次,割息肉(實癌前腺瘤,割痔疮)照心,血管,長期药靠政府
血壓(血壓平丿,快速泉,適尿通,胆固通,血脂平,依的公務員診所睇

[quote]原帖由 china_enter 於 2021-9-24 07:01 發表 查看引用來源
50%一筆過,就用來俾每次4/5星酒店房租;另外50%每月派,就用來俾錢屌女、食飯!

屌女屌到惹病,又有免費醫療,包埋中醫醫腎虧。舊制醫療保成世!

醫好啦,就繼續屌女、屌女、再屌女。有病再醫... ... [/quot

柒碌瀨150姥西,你就瀨柒碌屎眼....

[quote]原帖由 reddoor 於 2021-9-25 14:12 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 china_enter 於 2021-9-24 07:01 發表 查看引用來源

屌女屌到惹病,又有免費醫療,包埋中 ... [quote]原帖由 china_enter 於 2021-9-24 07:01 發表 查看引用來源

醫好啦,就繼續屌女、屌女、再屌女。有病再醫... ... [/quot

柒碌瀨150姥西,你就瀨柒碌屎眼....

[ 本帖最後由 reddoor 於 2021-9-24 22:14 編輯 ]/quote]真實個9000元請個司机 屌你老作紅門

[quote]原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-25 22:45 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 reddoor 於 2021-9-25 14:12 發表 查看引用來源柒碌瀨150姥西,你就瀨柒碌屎眼....
係,我真係濑咸記大妈閪,咸記大妈150,中出250,中出我会係人生成為歷史,屌到閪只可叫真軍老作红门,你所謂美国城市会所(德兴亍間紐約K場)好似你老作坐三個鐘跟住打個真軍濑下閪要幾錢,
一定贵過我住香格里拉食早晚两飨1760幾多倍
我住東区層楼5百幾呎,值六百幾萬
你老作红门住南区,碧瑤灣三千呎,六千萬
私家車我曾擁有323,不過萬事得
你老作紅门,係冇良僱生請司机九千,慳埋夠碌死老鼠

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-25 13:57 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-25 22:45 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 reddoor 於 2021-9-25 14:12 發表 查看引用來源柒 ...
完全唔楠明你寫乜九野,你有冇讀过中文,定係瀨左尿呀,係就快去換尿片,正瀨西精。

前往最後回覆