舊制真係人生贏家!日日屌女都得!

收藏  |  訂閱
14  5.7k

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-9-26 06:36 發表 查看引用來源

完全唔楠明你寫乜九野,你有冇讀过中文,定係瀨左尿呀,係就快去換尿片,正瀨西精。
明天洗膀胱,打荷爾蒙,又要濑日尿,又要塞支电棒練同check括约肌,一陣去咸記濑下閪,月尾喇,就去印遊会食㗎厘幫人食夠每月低銷,你三屍会要唔要幫,五折食夠低銷
講笑,使乜,
你係老作红门跛貓閪!❗大把錢,羨人富贵厭自己窮

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-9-26 06:36 發表 查看引用來源

完全唔楠明你寫乜九野,你有冇讀过中文,定係瀨左尿呀,係就快去換尿片,正瀨西精。
係,一陣要去筲箕灣家園買尿片同衛生護墊,睇完老作的野,一陣帶袋真空吸完能,M腳練忍尿功,忍少一分鐘,因忍你條老作閪算忍一分鐘

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-26 07:45 發表 查看引用來源
係,一陣要去筲箕灣家園買尿片同衛生護墊,睇完老作的野,一陣帶袋真空吸完能,M腳練忍尿功,忍少一分鐘,因忍你條老作閪算忍一分鐘
唔止,尚要去淘宝買套,昨日去屈臣氏睇下,的套三個最平45元,如果用老作红门分身老作跛猫閪個的0.001,買一打裝要百幾,我上淘宝買一打都係四十人仔唔使,一打一盒十個,百弍個,四毫子港紙一個,訂喇,唔係國慶速遞遲

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-9-26 08:07 發表 查看引用來源
唔止,尚要去淘宝買套,昨日去屈臣氏睇下,的套三個最平45元,如果用老作红门分身老作跛猫閪個的0.001,買一打裝要百幾,我上淘宝買一打都係四十人仔唔使,一打一盒十個,百弍個,四毫子港紙一個,訂喇,唔係國慶速遞遲40059380 ...

訂左一百套,為四毫子一個,一日三個夠一個月
衛生巾5包二百條,一日六,七條,一條两毫子,夠一個月用

回覆 7# reddoor 的帖子

小弟只講事實!大家都係講道理

前往最後回覆