[分享]長沙湾雯雯

收藏  |  訂閱
21  12.6k

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-9-28 22:04 發表 查看引用來源
樓主可以分享一下mimi手骨同p2點樣好法?
我最欣賞最后那招:將你自己雙手包括手指交义擺在自己頸後,她從背後雙手穿過你兩邊加拿大位,雙手臂夾住你身軀向上方用力一chok,感覺條尾龍骨鬆了很多.part2 :全高清.

引用:
原帖由 tml0398 於 2021-9-28 12:55 發表 查看引用來源
樣子身材:普通C9 look,靚佢就冇份,醜樣又未輪到。自取其浴,上骨床,開背有版有眼,跟住嚟料,正式大場手法,按壓,手肘,手掌,可以說出自身體
有什麼毛病,全中。跟住帶你遊地獄,通常都忍得吓,這時手,腳,背,頸,按摩到重点,痛到不由住地叫出 ...
師兄, 請pm 聯絡方法,有勞,謝謝!

回覆 1# tml0398 的帖子

請問點搵到佢 求指點

[Part2全高清之後點玩?quote]原帖由 tml0398 於 2021-9-29 11:36 發表 查看引用來源
我最欣賞最后那招:將你自己雙手包括手指交义擺在自己頸後,她從背後雙手穿過你兩邊加拿大位,雙手臂夾住你身軀向上方用力一chok,感覺條尾龍骨鬆了很多.part2 :全高清. ... [/quote]

引用:
原帖由 WAH0217 於 2021-9-29 12:36 發表 查看引用來源
請問點搵到佢 求指點
有時會在6台登廣告,宜多加留意,近來多客找她所以少賣廣告.

引用:
原帖由 tml0398 於 2021-9-29 11:36 發表 查看引用來源
我最欣賞最后那招:將你自己雙手包括手指交义擺在自己頸後,她從背後雙手穿過你兩邊加拿大位,雙手臂夾住你身軀向上方用力一chok,感覺條尾龍骨鬆了很多.part2 :全高清. ...
whoo!爽啊😊

引用:
原帖由 tml0398 於 2021-9-28 12:55 發表 查看引用來源
樣子身材:普通C9 look,靚佢就冇份,醜樣又未輪到。自取其浴,上骨床,開背有版有眼,跟住嚟料,正式大場手法,按壓,手肘,手掌,可以說出自身體
有什麼毛病,全中。跟住帶你遊地獄,通常都忍得吓,這時手,腳,背,頸,按摩到重点,痛到不由住地叫出 ...
師兄,我就係再呢啲,手骨行先,起機行後。
跪求pm contact

回覆 17# hunter72 的帖子

忍得痛先好試,推鬆全身根,位,淋巴位。
我齋P1 都做左1.5小時。

師兄,唔該可否 pm 雯雯的聯絡方法。無言感激!

師兄,PM可以嗎?謝謝

前往最後回覆