而家係咪無左吹水post?等我開番個黎吹水先

收藏  |  訂閱
12  23.3k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-28 21:22 發表 查看引用來源
如題
最近返工忙dry爆,無野好分享,但又想R水吹😂
咁耐無上黎,俾張舊相大家睇下先
我又來吹水
條裙咁短(可能只係角度睇來似係),唔知有無打底

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-29 11:26 發表 查看引用來源

係咪無打底會好啲呢?😂
可能啦

或者係.... 聰明人先睇到嘅底

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-29 23:08 發表 查看引用來源

唔係角度,係真係好短
返工個陣有打底既,如果唔係真係一郁就走光
但影相個陣就梗係咩都無😉
哈哈.... 咁既話要即刻開燈 ! 張相唔夠光 (只係講笑)

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-29 23:13 發表 查看引用來源

自拍無人幫手打燈😂
同埋部手機影相唔夠清,不過我無錢換🙈🙈🙈
等緊我fd換iphone俾舊機我用😂
所以只係相機限制,真人肯定無紋,白璧無瑕滑過蛋白

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-29 23:20 發表 查看引用來源

呢個真,除左敏感發作之外,我皮膚真係好好
我d fd勁鍾意摸我,去到美容院d顧問姐姐都好鍾意摸我,話我又白又滑keep得好好
明明U grad左2年,但同人講中學畢業都有人信😎 ...
啊.... 你部相機影時夠光就好喇

即係童顏.. 美腿.,可以扮多十年大學生

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-29 23:28 發表 查看引用來源
我既有薪假完左lu,聽日又要繼續返工
大家可以隨便吹水,我得閑就會上黎吹2咀
各位晚安
晚安,美膚妹妹

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-29 23:31 發表 查看引用來源

美腿唔敢講,無必要扮大學生
的確係無必要扮
(畢業咗兩年當然唔使扮)

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-29 23:28 發表 查看引用來源
我既有薪假完左lu,聽日又要繼續返工
大家可以隨便吹水,我得閑就會上黎吹2咀
各位晚安
可能過咗一日之後,第二日,即係今日,就會靜哂

觀察中

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-30 15:34 發表 查看引用來源

要我上水,要有d誘餌先得wo
誘餌......潛水.......

嗯,小弟早已經潛得太深,已經唔知道水面嘅世界係點

引用:
原帖由 katieW 於 2021-10-1 14:24 發表 查看引用來源

應該說嫁一個妳愛的老公 那麼再平淡的日子也不會覺得苦悶
真的 我便是那個沒有工作的全職人妻  雖然沒有中過六合彩
照顧老公便是我的全職
不過,做家務事都好忙架,好難悶

附件

前往最後回覆