上一頁下一頁
發新話題

而家係咪無左吹水post?等我開番個黎吹水先

收藏  |  訂閱
307  22.8k

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-10-11 18:32 發表 查看引用來源
其實相對 男人會諗錢唔係問題 但唔想俾人扼飲扼食 的確有呢啲女仔 好似老馮咁
所以我無論點自己銀包都會帶夠錢,唔會預人地100%幫我俾。之後會拎銀包扮下野問番幾錢,不過多數都係話請😂
我覺得至少要交下戲,唔好老馮咁

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-10-11 19:49 發表 查看引用來源

所以我無論點自己銀包都會帶夠錢,唔會預人地100%幫我俾。之後會拎銀包扮下野問番幾錢,不過多數都係話請😂
啱呀 你呢啲心態就好 有時有錢都要低調 我就貴又得平又得 能屈能申先好架嘛

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2021-10-9 23:38 發表 查看引用來源
咁聽落要疫情過左你既生活才回復正常
已經回復正常啦😂8月開始已經無咗酒店津貼😂

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-10-11 19:49 發表 查看引用來源

每次見面,我都會請對方食飯。我會主動埋單,對方之後會話幾錢呀,俾番你。咁我就話,唔駛啦,下次你請番我食啦😂

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-10-11 20:00 發表 查看引用來源
啱呀 你呢啲心態就好 有時有錢都要低調 我就貴又得平又得 能屈能申先好架嘛
我對食真係無咩要求,M記/KFC呢d快餐店完全無問題,亦可以去食貴野(不過我同d fd都係低級嘴,就算高級野都食唔出分別😂

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-10-12 09:34 發表 查看引用來源

我對食真係無咩要求,M記/KFC呢d快餐店完全無問題,亦可以去食貴野(不過我同d fd都係低級嘴,就算高級野都食唔出分別😂
早晨師妹,食得開心自在咪得囉。😁

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-10-4 15:33 發表 查看引用來源

你講既我都知
但唔係是但掉個水泡落去就叫做左野
可能我無講清楚,個水泡大概掉左去2-3線,但浸親個個人係5-6線
正確應該係掉去個個人附近再落水幫佢捉住個水泡,係另一邊慢慢拖佢上水
我要強調班救生員係由頭到尾都無落 ...
呢個係個人嘅責任感問題,可能佢唔意到佢嘅職責同問知道出左事,佢個崗位好大鑊。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-10-12 09:34 發表 查看引用來源

哈哈 其實幾多人食得出吖 個個係度扮嘢之嘛 我最憎扮嘢 有啲人話齋啡都話好飲㗎 扮晒有品味,真係想作嘔 做自己最好

引用:

我嘅要求就係唔難食就得😂唔好問我好唔好食,我唔識分😄

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-10-8 08:09 發表 查看引用來源

點為止靚?
有少少肌肉線條,又‘滑既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆