上一頁下一頁
發新話題

而家係咪無左吹水post?等我開番個黎吹水先

收藏  |  訂閱
307  22.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-7 14:32 發表 查看引用來源
之前同佢出來佢有冇帶?
有丫,可能始終係市區同埋食飯都除口罩
真心係接受唔到人戴口罩露個鼻出黎/係拉低口罩
條頸好乾淨咩?拉落去再拉番上黎,咪自己食哂d菌
露個鼻出黎咪無左保護作用
係我眼中係無衛生常識既人先會咁做,而呢d人我完全唔想有接觸囉,見到都覺得噁心

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-7 14:34 發表 查看引用來源

哈,唔睇人眉頭眼額😬
好多人都唔識睇既

引用:
原帖由 miyeebb 於 7/11/2021 14:58 發表 查看引用來源
好多人都唔識睇既
最悲哀嘅係,佢哋唔知自己唔識睇人眉頭眼額,仲諗住自己係好叻叻😬

Miyeebb 原來做醫護,加油💪

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-11-7 14:58 發表 查看引用來源
好多人都唔識睇既
好多人都唔識帶口罩,重要眼望望。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-7 15:13 發表 查看引用來源

最悲哀嘅係,佢哋唔知自己唔識睇人眉頭眼額,仲諗住自己係好叻叻😬
係丫
仲以為我黑面係因為怕曬
如果真係怕曬就唔應承佢去離島la,放假係間房吹冷氣唔開心?

引用:
原帖由 44707682 於 2021-11-7 15:18 發表 查看引用來源

好多人都唔識帶口罩,重要眼望望。
遮好個口鼻有幾咁難?我仲見過人戴反左,我真係開聲提條友。但心裡面係覺得點解有顏色既都可以戴反🙄

引用:
原帖由 miyeebb 於 7/11/2021 15:20 發表 查看引用來源
係丫
仲以為我黑面係因為怕曬
如果真係怕曬就唔應承佢去離島la,放假係間房吹冷氣唔開心?
男人唔得成熟係好悲哀嘅,而且自知之明真係好緊要;冇,自己唔覺,可能都仲係幸福,因為永遠只以為外面嘅人有問題😬

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-11-7 15:23 發表 查看引用來源
遮好個口鼻有幾咁難?我仲見過人戴反左,我真係開聲提條友。但心裡面係覺得點解有顏色既都可以戴反🙄
因為世上真係好多低b仔

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-11-7 14:57 發表 查看引用來源有丫,可能始終係市區同埋食飯都除口罩
真心係接受唔到人戴口罩露個鼻出黎/係拉低口罩
條頸好乾淨咩?拉落去再拉番上黎,咪自己食哂d菌
露個鼻出黎咪無左保護作用
係我眼中係無衛生常識既人先會咁做,而呢d人我完全唔想有接 ...
係朋友介紹比妳,緊係想妳快快結婚,組織家庭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆