上一頁下一頁
發新話題

而家係咪無左吹水post?等我開番個黎吹水先

收藏  |  訂閱
307  22.8k

而家係咪無左吹水post?等我開番個黎吹水先

如題
最近返工忙dry爆,無野好分享,但又想R水吹😂
咁耐無上黎,俾張舊相大家睇下先

附件

一齊吹下啦!唔好話吹水呢到人都小左啦個pat咁誘人既

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-28 21:22 發表 查看引用來源
如題
我陪你 宜家夜晚呢度冇人咁 呢啲裙好攞命

引用:
原帖由 miyeebb 於 28/9/2021 21:22 發表 查看引用來源
如題
大脾有橙皮紋喎,減咗之後依家點㗎?😬

引用:
原帖由 jackso0826 於 2021-9-28 21:27 發表 查看引用來源
一齊吹下啦!唔好話吹水呢到人都小左啦
以前香討引版既吹水post真係可以日日爆post,而家上親黎都係個d post,無咩識既人可以吹水

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-28 21:28 發表 查看引用來源
大脾有橙皮紋喎,減咗之後依家點㗎?😬
一定係你眼花

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-9-28 21:27 發表 查看引用來源
我陪你 宜家夜晚呢度冇人咁 呢啲裙好攞命
著過一次咋,以前d返工裙黎架
應該係淘寶貨,個老細話唔洗俾番佢,送俾我地

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-28 21:28 發表 查看引用來源

以前香討引版既吹水post真係可以日日爆post,而家上親黎都係個d post,無咩識既人可以吹水
正常呀!加上香討尾期都小左人,何況講吹水呀⋯⋯所以呢到只有愈來愈悶

引用:
原帖由 jackso0826 於 2021-9-28 21:33 發表 查看引用來源
正常呀!加上香討尾期都小左人,何況講吹水呀⋯⋯所以呢到只有愈來愈悶
好多師姐都榮升人妻就無再上黎lu

引用:
原帖由 miyeebb 於 28/9/2021 21:29 發表 查看引用來源

一定係你眼花
某奶油,阿星出名好眼,你過嚟,等阿星睇清楚啲😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆