上一頁下一頁
發新話題

而家係咪無左吹水post?等我開番個黎吹水先

收藏  |  訂閱
307  22.8k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-10-1 10:45 發表 查看引用來源

嫁有錢人都唔係咁好架,大把人同事要應酬,而我就最憎應酬
最好就中左六合彩有幾千萬,淨係做定期收息都夠洗,有錢得嚟又唔洗應酬,又夠自由自在,唉……可惜冇呢D運。

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-10-1 12:00 發表 查看引用來源

最好就中左六合彩有幾千萬,淨係做定期收息都夠洗,有錢得嚟又唔洗應酬,又夠自由自在,唉……可惜冇呢D運。
系咪呢啲?😑😑😑

附件

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-10-1 12:00 發表 查看引用來源

真係有幾千萬果陣又唔係咁諗o架啦
同埋就算點都好, 放假點解happy 都係因為有返工o既壓力做比較
完全冇晒壓力去襯托o既自由我覺得冇咩意義...

訓到2點 入黎兜個圈先

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-10-1 13:22 發表 查看引用來源

真係有幾千萬果陣又唔係咁諗o架啦
同埋就算點都好, 放假點解happy 都係因為有返工o既壓力做比較
完全冇晒壓力去襯托o既自由我覺得冇咩意義...
咁又係,而且冇細藝又好悶嘅。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-10-1 10:07 AM 發表 查看引用來源

真係唔知,暫時係想做廢青😂
日日訓到自然醒,之後去按摩,做facial,shopping,食好野,得閑就睇下書
嫁個錫你同五洗你做既老公咪得丫,不過甘既生活幾悶架!😂

回覆 1# miyeebb 的帖子

一路都係CD ROM, 報到一下先

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-30 15:34 發表 查看引用來源

要我上水,要有d誘餌先得wo
誘餌......潛水.......

嗯,小弟早已經潛得太深,已經唔知道水面嘅世界係點

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-10-1 13:46 發表 查看引用來源
嫁個錫你同五洗你做既老公咪得丫,不過甘既生活幾悶架!😂
應該說嫁一個妳愛的老公 那麼再平淡的日子也不會覺得苦悶
真的 我便是那個沒有工作的全職人妻  雖然沒有中過六合彩
照顧老公便是我的全職

引用:
原帖由 katieW 於 2021-10-1 14:24 發表 查看引用來源

應該說嫁一個妳愛的老公 那麼再平淡的日子也不會覺得苦悶
真的 我便是那個沒有工作的全職人妻  雖然沒有中過六合彩
照顧老公便是我的全職
不過,做家務事都好忙架,好難悶

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆