上一頁下一頁
發新話題

而家係咪無左吹水post?等我開番個黎吹水先

收藏  |  訂閱
307  23.0k

引用:
原帖由 water121212 於 2021-10-1 14:39 發表 查看引用來源

不過,做家務事都好忙架,好難悶
嘻嘻我只是負責做飯而已 其他家務中午有鐘點傭人代勞
閒時看看書 上上網 跳跳舞 有時回自己以前的家找父母喝茶聊聊天 其實時間也過得很快
最難受莫過於疫情之前 老公要離港公幹好幾天 晚上一個人躺在床上還未睡著的時間

引用:
原帖由 katieW 於 2021-10-1 14:53 發表 查看引用來源

閒時看看書 上上網 跳跳舞 有時回自己以前的家找父母喝茶聊聊天 其實時間也過得很快
最難受莫過於疫情之前 老公要離港公幹好幾天 晚上一個人躺在床上還未 ...
哈哈,揾個小鲜肉開心下囉

引用:
原帖由 katieW 於 2021-10-1 14:53 發表 查看引用來源

最難受莫過於疫情之前 老公要離港公幹好幾天 晚上一個人躺在床上還未 ...
青瓜同假鳩幫到你😑😑😑

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-10-1 12:00 發表 查看引用來源

最好就中左六合彩有幾千萬,淨係做定期收息都夠洗,有錢得嚟又唔洗應酬,又夠自由自在,唉……可惜冇呢D運。
幾千萬邊夠丫,買2個單位都唔夠

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-10-1 13:22 發表 查看引用來源

真係有幾千萬果陣又唔係咁諗o架啦
同埋就算點都好, 放假點解happy 都係因為有返工o既壓力做比較
完全冇晒壓力去襯托o既自由我覺得冇咩意義...
有幾千萬我應該會買樓,淨低個d去旅行

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-10-1 13:46 發表 查看引用來源
嫁個錫你同五洗你做既老公咪得丫,不過甘既生活幾悶架!😂
靠人始終唔安全,萬一有日佢對厭左我/有小3點算

引用:
原帖由 katieW 於 2021-10-1 14:24 發表 查看引用來源

應該說嫁一個妳愛的老公 那麼再平淡的日子也不會覺得苦悶
真的 我便是那個沒有工作的全職人妻  雖然沒有中過六合彩
照顧老公便是我的全職
真係好,可憐我係辛苦命

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-10-1 03:56 PM 發表 查看引用來源

靠人始終唔安全,萬一有日佢對厭左我/有小3點算
甘當然最好老公可支持你做D生意仔,賺錢買花帶嗰種,中意開就開,五困身,攰就關門行下街甘啦

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-10-1 15:54 發表 查看引用來源

有幾千萬我應該會買樓,淨低個d去旅行

而家係香港就算有幾千萬都唔係好等使

引用:

有人幫手,咁都好啲

曾經有屋企人大病,我日頭留屋企幫忙照顧 (其他時間全家合力),好忙

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆