上一頁下一頁
發新話題

而家係咪無左吹水post?等我開番個黎吹水先

收藏  |  訂閱
307  22.8k

引用:
原帖由 dragonbone 於 29/9/2021 15:48 發表 查看引用來源

師兄人家重點唔係呢度,全個forum可能得你睇得出橙皮,人人都掛住望個碌柚喳。
師兄講呢啲。個個都唔中意人講真話,阿星專篤事實,係討人厭啲㗎😬

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-28 21:22 發表 查看引用來源
如題
最近返工忙dry爆,無野好分享,但又想R水吹😂
咁耐無上黎,俾張舊相大家睇下先
呢度人只有愈來愈少 而且可以講既topic都講過n次掛 所以靜哂
不過都仲記得你上一個po 話鍾意唔用套

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2021-9-29 06:00 發表 查看引用來源
師姐早晨!好sexy呀!😍😍😍
咁早丫?我除左返工,否則好少咁早

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-29 07:05 發表 查看引用來源
有水吹, Say 個 hello 先
不過今日未必咁得閒 keep 住返上o黎
歡迎貴妃娘娘,小女子向您請安😂

引用:
原帖由 water121212 於 2021-9-29 10:42 發表 查看引用來源
我又來吹水
條裙咁短(可能只係角度睇來似係),唔知有無打底
唔係角度,係真係好短
返工個陣有打底既,如果唔係真係一郁就走光
但影相個陣就梗係咩都無😉

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-29 11:22 發表 查看引用來源
好似好熱鬧咁,留個名先。😁
sam哥好耐無見

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-29 23:08 發表 查看引用來源

唔係角度,係真係好短
返工個陣有打底既,如果唔係真係一郁就走光
但影相個陣就梗係咩都無😉
哈哈.... 咁既話要即刻開燈 ! 張相唔夠光 (只係講笑)

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-29 18:55 發表 查看引用來源
師兄講呢啲。個個都唔中意人講真話,阿星專篤事實,係討人厭啲㗎😬
講真我自己原圖都睇唔到有紋wo
我平時有去按摩,理論上如果有紋美容院一定會同我講(咁好機會sell9我

引用:
原帖由 water121212 於 2021-9-29 23:10 發表 查看引用來源
哈哈.... 咁既話要即刻開燈 ! 張相唔夠光 (只係講笑)
自拍無人幫手打燈😂
同埋部手機影相唔夠清,不過我無錢換🙈🙈🙈
等緊我fd換iphone俾舊機我用😂

行過打個招呼先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆