上一頁下一頁
發新話題

而家係咪無左吹水post?等我開番個黎吹水先

收藏  |  訂閱
307  22.8k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-29 23:13 發表 查看引用來源

自拍無人幫手打燈😂
同埋部手機影相唔夠清,不過我無錢換🙈🙈🙈
等緊我fd換iphone俾舊機我用😂
所以只係相機限制,真人肯定無紋,白璧無瑕滑過蛋白

引用:
原帖由 water121212 於 2021-9-29 23:16 發表 查看引用來源
所以只係相機限制,真人肯定無紋,白璧無瑕滑過蛋白
呢個真,除左敏感發作之外,我皮膚真係好好
我d fd勁鍾意摸我,去到美容院d顧問姐姐都好鍾意摸我,話我又白又滑keep得好好
明明U grad左2年,但同人講中學畢業都有人信😎

性感小妹妹,等我入嚟吹個水先

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-29 23:20 發表 查看引用來源

我d fd勁鍾意摸我,去到美容院d顧問姐姐都好鍾意摸我,話我又白又滑keep得好好
明明U grad左2年,但同人講中學畢業都有人信😎 ...
咁有啲人天生後生嘅 我都係

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-29 23:20 發表 查看引用來源

明明U grad左2年,但同人講中學畢業都有人信😎 ...
啊.... 你部相機影時夠光就好喇

即係童顏.. 美腿.,可以扮多十年大學生

我既有薪假完左lu,聽日又要繼續返工
大家可以隨便吹水,我得閑就會上黎吹2咀
各位晚安

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-9-29 23:25 發表 查看引用來源
咁有啲人天生後生嘅 我都係
我骨格細,加上天生白,所以俾人個感覺好細個

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-29 23:28 發表 查看引用來源
各位晚安
晚安,美膚妹妹

引用:
原帖由 water121212 於 2021-9-29 23:25 發表 查看引用來源
啊.... 你部相機影時夠光就好喇

即係童顏.. 美腿.,可以扮多十年大學生
美腿唔敢講,無必要扮大學生

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-29 23:28 發表 查看引用來源
各位晚安
有冇新相?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆