而家係咪無左吹水post?等我開番個黎吹水先

收藏  |  訂閱
23  22.9k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-28 21:22 發表 查看引用來源
如題
最近返工忙dry爆,無野好分享,但又想R水吹😂
咁耐無上黎,俾張舊相大家睇下先
我陪你 宜家夜晚呢度冇人咁 呢啲裙好攞命

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-28 21:31 發表 查看引用來源

著過一次咋,以前d返工裙黎架
應該係淘寶貨,個老細話唔洗俾番佢,送俾我地
哦 pat有肉先好睇架

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-28 21:59 發表 查看引用來源

我pat出名多肉彈手,著短褲著裙好好睇架
係樓梯度度望上去超正

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-29 23:20 發表 查看引用來源

呢個真,除左敏感發作之外,我皮膚真係好好
我d fd勁鍾意摸我,去到美容院d顧問姐姐都好鍾意摸我,話我又白又滑keep得好好
明明U grad左2年,但同人講中學畢業都有人信😎 ...
咁有啲人天生後生嘅 我都係

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-10-1 07:13 發表 查看引用來源

你應該無咩去過醫院
除左分流站護士,其他護士係唔會接觸到救護員架
正常護士見得最多既男性應該係醫生同病人😂
咁又係呀 護士都唔得閒玩電話啦 收工又攰都要休息

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-10-1 08:54 發表 查看引用來源

唔係架
如果唔洗返工就有錢,我好開心架
太廢又唔好 有啲嘢做好D

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-10-1 09:57 發表 查看引用來源

我返工係為錢,唔係為興趣
有錢就可以揀咩工返,返幾多工,再唔係做番學生都仲得
個個都為錢 呢個一定 要生活架嘛 如果有得選擇你最想做乜?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-10-1 10:07 發表 查看引用來源

真係唔知,暫時係想做廢青😂
日日訓到自然醒,之後去按摩,做facial,shopping,食好野,得閑就睇下書
哈哈 最想做廢青 真係吹脹 我以為你話嫁個有錢人添

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-10-3 23:45 發表 查看引用來源

人係貪心既,當你搵1-2萬就會想自己搵3-4萬,到搵到3-4萬又會想搵10萬,搵到十萬之後又會覺得唔夠,想越黎越多
咁都係 所以知足好緊張 去到個個階段先會明白

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-10-4 15:28 發表 查看引用來源

人好難知足,我呢個年紀搵到2萬算多,但我同我d同學都係覺得少,因為如果我地有能力拎到牌,而家起碼搵4萬
乜牌呢 可唔可以講 我自己就有電梯牌 人工都去到六字架

附件

前往最後回覆