上一頁下一頁
發新話題

而家係咪無左吹水post?等我開番個黎吹水先

收藏  |  訂閱
109  23.0k

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2021-11-5 17:38 發表 查看引用來源
星期六日無去玩咩
做我呢行邊有分星期幾架😂

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-5 08:43 發表 查看引用來源
好呀....又有故仔聽👍👍
唔一定架
太耐無拍拖,我都唔肯定對方想點?
不過應該係有d意思咁囉
我之前睇醫生,俾醫生下令要食多d野補下😂
咁我d fd都識做,成日都約我食飯
佢呢?就問我拎左更表,睇準我放假就個個星期都約我食飯
我話我未去過離島玩,佢就話帶我去
今晚應該未必會有野發生,因為講好左夜晚出番市區食野

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-6 07:04 發表 查看引用來源
早晨…呀😊
咁…即係邊行呀🤔🤔
早晨
醫護丫,講左N次😂

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-6 08:15 發表 查看引用來源
故仔既野,唔係一定有味道既,好似當旅遊節目咁,睇左當去左
反感
no next time
報告完畢

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-7 07:05 發表 查看引用來源
咁師姐係咪真係同佢做咗?
無wo
飯都無食就返左歸

引用:
原帖由 cmc001 於 2021-11-7 00:34 發表 查看引用來源

竟然係咁?!😱
妖~真係頂唔順佢成日扯低個口罩
好心口罩戴好就唔好再整,睇到佢拉低個口罩已經🙄
嗌佢戴番好個口罩,佢竟然話d鬼佬都係咁,香港好安全架,同埋佢打哂針
真係🙄,完全唔想再同溝通
佢唔戴好都係佢事,仲話我戴口罩係咪怕曬,山上無咩人洗鬼戴
我即刻爆佢,你覺得安全唔想戴係你既事,你中招影響到既最多係你公司同屋企,我中招影響好Q大
搭船走明顯都唔想理佢,淨係“嗯”咁hea 答佢,佢仲滔滔不絕咁講,我就直接講話我好攰,想訓陣
之後落船真係直接返歸,呢d人相處多陣我都頂唔順

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-7 14:32 發表 查看引用來源
之前同佢出來佢有冇帶?
有丫,可能始終係市區同埋食飯都除口罩
真心係接受唔到人戴口罩露個鼻出黎/係拉低口罩
條頸好乾淨咩?拉落去再拉番上黎,咪自己食哂d菌
露個鼻出黎咪無左保護作用
係我眼中係無衛生常識既人先會咁做,而呢d人我完全唔想有接觸囉,見到都覺得噁心

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-7 14:34 發表 查看引用來源

哈,唔睇人眉頭眼額😬
好多人都唔識睇既

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-7 15:13 發表 查看引用來源

最悲哀嘅係,佢哋唔知自己唔識睇人眉頭眼額,仲諗住自己係好叻叻😬
係丫
仲以為我黑面係因為怕曬
如果真係怕曬就唔應承佢去離島la,放假係間房吹冷氣唔開心?

引用:
原帖由 44707682 於 2021-11-7 15:18 發表 查看引用來源

好多人都唔識帶口罩,重要眼望望。
遮好個口鼻有幾咁難?我仲見過人戴反左,我真係開聲提條友。但心裡面係覺得點解有顏色既都可以戴反🙄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆