而家係咪無左吹水post?等我開番個黎吹水先

收藏  |  訂閱
7  22.8k

引用:
原帖由 miyeebb 於 28/9/2021 21:22 發表 查看引用來源
如題
最近返工忙dry爆,無野好分享,但又想R水吹😂
咁耐無上黎,俾張舊相大家睇下先
大脾有橙皮紋喎,減咗之後依家點㗎?😬

引用:
原帖由 miyeebb 於 28/9/2021 21:29 發表 查看引用來源

一定係你眼花
某奶油,阿星出名好眼,你過嚟,等阿星睇清楚啲😬

引用:
原帖由 miyeebb 於 28/9/2021 21:54 發表 查看引用來源

去驗眼la
而家好多地方都有得驗
阿星呢啲鹹濕眼,唔係個個識驗😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 29/9/2021 15:48 發表 查看引用來源

師兄人家重點唔係呢度,全個forum可能得你睇得出橙皮,人人都掛住望個碌柚喳。
師兄講呢啲。個個都唔中意人講真話,阿星專篤事實,係討人厭啲㗎😬

引用:
原帖由 miyeebb 於 29/9/2021 23:11 發表 查看引用來源

講真我自己原圖都睇唔到有紋wo
我平時有去按摩,理論上如果有紋美容院一定會同我講(咁好機會sell9我
唔緊啦,阿星講下啫,呢度有師妹嘅鋪會熱鬧好多。唔使理阿星,師妹照顧下啲師兄就好,有機會嚟阿星個鋪度支持下幫手撐下場😬

引用:
原帖由 miyeebb 於 7/11/2021 14:11 發表 查看引用來源
妖~真係頂唔順佢成日扯低個口罩
好心口罩戴好就唔好再整,睇到佢拉低個口罩已經🙄
嗌佢戴番好個口罩,佢竟然話d鬼佬都係咁,香港好安全架,同埋佢打哂針
真係🙄,完全唔想再同溝通
佢唔戴好都係佢事,仲話我戴口罩係咪怕曬,山上無 ...
哈,唔睇人眉頭眼額😬

引用:
原帖由 miyeebb 於 7/11/2021 14:58 發表 查看引用來源
好多人都唔識睇既
最悲哀嘅係,佢哋唔知自己唔識睇人眉頭眼額,仲諗住自己係好叻叻😬

引用:
原帖由 miyeebb 於 7/11/2021 15:20 發表 查看引用來源
係丫
仲以為我黑面係因為怕曬
如果真係怕曬就唔應承佢去離島la,放假係間房吹冷氣唔開心?
男人唔得成熟係好悲哀嘅,而且自知之明真係好緊要;冇,自己唔覺,可能都仲係幸福,因為永遠只以為外面嘅人有問題😬

附件

前往最後回覆