而家係咪無左吹水post?等我開番個黎吹水先

收藏  |  訂閱
7  22.9k

有水吹, Say 個 hello 先
不過今日未必咁得閒 keep 住返上o黎

引用:
原帖由 hunter72 於 2021-9-29 07:39 發表 查看引用來源
疫情下做到死,冇心情體力做咩了
咩o野做到死呀

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-29 23:05 發表 查看引用來源

歡迎貴妃娘娘,小女子向您請安😂
客咩氣呢
即係返工還返工, 人再忙都唔可以 dry
否則會影響工作表現 (真事)

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-9-30 08:50 發表 查看引用來源

果然係香港人,放假既願望都係想返工。
😂
咁要開飯o架嘛!
同埋返工其實有返工o既好, 要我做全職人妻我真係唔捨得...

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-9-30 15:25 發表 查看引用來源

我份工hea到一個點,好難影響工作表現
有時候工作表現唔係單止你手上做緊果份o野o既
情緒 (繼而影響你同同事, 上司下屬, 客人互動) 都係一個 performance indicator
長時間冇精液同愛液o既滋潤我自己都覺得自己燥好多, 冇乜耐性

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-10-1 08:53 發表 查看引用來源

對救生員無咩好感
吓... 點解o架...

咁其實嚴格o黎講又稱唔上咩好感o既, 覺得呢個職業真係超hea
(希望呢度冇人做救生員吧)
點解咁講, 因為我婚前好多年差唔多隔日就游水, 私家(會所)公共泳池都去過,
大大話話加埋上千次啦, 真係未見過一次有救生員救人 (可能我去得早)
坐o係度托住個死人頭發夢就收人工, 再唔係就幾個救生員o係度吹水...

不過有d 大隻身材好+朱古力膚色o既, 著短褲人字拖睇到人地下盤肌肉真係有d 流口水
都有幻想過短褲入面支o野係咩樣...........

同埋拉佢入去佢休息室, 俾佢㩒住o係枱上面插或者俾佢口爆

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-10-1 10:03 發表 查看引用來源

其實以前對救生員都無咩特別感覺,直到之前真係遇到有人浸親,呢個近視+散光既人都留意到,但竟然無救生員留意到🙈,咁事關我游水都唔叻,所以就幫手嗌救命有人浸親架
點知d救生員仆街到拋個水泡落黎就算,最後係泳班教練睇唔過 ...
叻女 做得o岩呀
我學游水果陣教練話過, 免得過唔好自己去救浸親o既人, 最好做法就係嗌救命
因為你未學過救人你唔知道點拉佢, 浸親果個人當時一定好驚, 見到有人埋o黎就搏晒命扯住你,
生死關頭你唔會知道佢果度力有幾猛o架, 隨時俾佢浸死你

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-10-1 12:00 發表 查看引用來源

最好就中左六合彩有幾千萬,淨係做定期收息都夠洗,有錢得嚟又唔洗應酬,又夠自由自在,唉……可惜冇呢D運。
真係有幾千萬果陣又唔係咁諗o架啦
同埋就算點都好, 放假點解happy 都係因為有返工o既壓力做比較
完全冇晒壓力去襯托o既自由我覺得冇咩意義...

附件

前往最後回覆