上一頁下一頁
發新話題

老公癖好

收藏  |  訂閱
164  37.6k

老公癖好

由開始拍拖, 結婚到生埋個女. 老公都係鍾意我著住t-back, g-string屌我. 佢話視覺感觀令佢好有快感, 有種佔有慾. 哈哈.... 當然佢係最鍾意狗仔啦.
咁我係屋企大部分時間都係著連身睡裙, 入面當然係t-back啦. 方便俾佢抽水.

前晚放左個女上床, 我同老公講. 今晚要交功課. 唔係唔比訓覺.
衰佬一手渣人patpat. 話有人有需求喎. (M完我特別想要. lol)
我細細聲話, 0黎完M. 你想中出又點話.

一聽到可以中出, 即刻好似色狼上身咁. 左手伸入0黎摸妹妹.
嘩.... 使唔使咁濕呀. 條T都幫唔到.
我話等你塞住我.
推低我係sofa, 我當然好合作咁擘大大脾俾佢massage下我先啦.
Massage完一輪, 濕到無到再濕.
佢除低孖煙通, 佢條0野加埋個龜頭係咁係門口掃. 衰人.
佢話想要咩?? 咁你識點好做啦.
成條塞入我個口到出出入入, 噤住我個頭.
好有強姦feel.

含完一輪, 係我無準備下突然插入. 大大力屌我.
插入0黎果下真係好爽.
我叫佢大力D屌我個淫娃, 渣我對波唔好停.
玩左一輪, 換pos. 我騎佢, 輪到我控制.
我最鍾意係用妹妹磨下龜頭, 好有快感.
磨下磨下入左. 佢就一路渣我對波.
佢鍾意睇我對波fing下fing下.

女上男下完. 佢推我落地下.
拉開條T. 大大力屌我. 拉住我對手. 等佢可以屌到我好入.
Feel到佢條野無出野幾日, 塞住我個淫西. 完全包住佢條野.
出出入入一陣. 我話你係咪準備射啦.
佢話你夠飽咩?
我話未喎.
不過你谷左幾日. 俾你盡情射入0黎啦.
多到漏返出0黎. 除我條T塞住D子孫.

跟住沖涼, 再幫佢起機. 今次俾佢口爆.

DELETE 潛水

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2021-9-29 14:36 發表 查看引用來源
由開始拍拖, 結婚到生埋個女. 老公都係鍾意我著住t-back, g-string屌我. 佢話視覺感觀令佢好有快感, 有種佔有慾. 哈哈.... 當然佢係最鍾意狗仔啦.
咁我係屋企大部分時間都係著連身睡裙, 入面當然係t-back啦. 方便俾 ...
計我話俾我地3p你 叫佢係後面打飛機仲正呀

好激情又令人好有畫面呀

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2021-9-29 14:36 發表 查看引用來源
咁我係屋企大部分時間都係著連身睡裙, 入面當然係t-back啦. 方便俾 ...
當時氣氛一定好淫亂呀🤭🤪🥰🥰👍

回覆 1# blondie_cheung 的帖子

有無銻曬啲毛毛先?銻曬仲濕你肯玩g.Stock,真好,我隻乸話麻煩,唔肯著住同我做,又著又除

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 29/9/2021 14:36 發表 查看引用來源
有師姐講故事,阿星支持,師姐加油😬

t-back, g-string  唔易著得夠SEXY !!

回覆 2# water121212 的帖子

唔知呢. 都可能會加對lace

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-9-29 15:16 發表 查看引用來源
計我話俾我地3p你 叫佢係後面打飛機仲正呀
呢個畫面好淫亂下喎. 🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆