上一頁下一頁
發新話題

老公癖好

收藏  |  訂閱
164  37.8k

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2021-10-1 01:48 發表 查看引用來源

人地未濕就插入嚟.
引9 你 知你咁夜唔訓西痕

附件

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-10-1 02:11 發表 查看引用來源
引9 你 知你咁夜唔訓西痕
乜咁硬呀. 😆😆
啜下個龜頭打個轉先.

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2021-10-1 02:31 發表 查看引用來源

乜咁硬呀. 😆😆
啜下個龜頭打個轉先.
我乃你塊青邊鮑,啜下你粒珍珠,雪雪聲咁。

回覆 63# blondie_cheung 的帖子

咁有冇這中意著咩色多呀?😍😍😍

回覆 66# blondie_cheung 的帖子

SOFA同廁所我都like😍😍😍

回覆 67# blondie_cheung 的帖子

wow⋯⋯師姐果然大食⋯⋯如果可以同大戰就爽死囉😍😍😍

回覆 56# blondie_cheung 的帖子

客廳, 梳化 etc

引用:
原帖由 fung4863 於 2021-9-30 15:02 發表 查看引用來源
兩公婆响屋企,拉埋窗簾,幾時做都得,我都試過一硬就插入去,老婆話响屋企著咗Tback會易濕啲,所以我都好方便,想入就入,仲有試過佢想要就自己坐上嚟 ...
窗簾其實唔係次次拉, 有時係費事, 有時係專登
我屋企同對面樓都叫做有一段距離, 除非你用望遠鏡囉, 如果唔係應該淨係睇到個大概
全裸扑野, 籐條打屁股, 埋尾果吓口爆如果冇feel 錯應該都俾對面比我地高樓層o既幾位人士睇到過
幾次都係外型似中年阿叔o既男人

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2021-9-30 19:46 發表 查看引用來源

女上爆我反而小. 通常都係🐶仔
因為太攰定係個位唔o岩?
練吓啦 男人至愛, 尤其是中出o既話, 睇落佢地應該真係超舒服

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2021-9-30 19:41 發表 查看引用來源

你會轉幾個pos?
都係兩個起三個止
男上 (嚴格d 講係女坐梳化舉高腳, 男跪地插插插)
女上
女上有時面向有時背向, 可唔可以算兩個?
唔停係咁轉pos 其實我覺得冇咩意思囉, 一樣都係插, 只會o係果兩三個pos 入面加入其他元素
"男上" 果陣塞隻腳入老公個口俾佢啜住插, 或者奶住腳板 (超high o架!)
女上(背向) 果陣俾把短間尺佢用力打住我屁股, 警告唔好慢落o黎偷懶
狗仔反而好少

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆