上一頁下一頁
發新話題

老公癖好

收藏  |  訂閱
164  37.7k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-10-16 10:20 發表 查看引用來源

‘高人’ 😆

請問一下, 點解係教科書的錯呢?
因為教科書只說到男生的高潮 從來沒有提過女生

引用:
原帖由 katieW 於 2021-10-18 07:36 發表 查看引用來源

因為教科書只說到男生的高潮 從來沒有提過女生
有冇聽過女人到八十都食唔到餐飽呢 .

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-10-18 10:04 發表 查看引用來源

有冇聽過女人到八十都食唔到餐飽呢 .
嘻嘻其實是的 女生吃太飽真的不好
增肥容易減肥難啊 好久不量體重 到忽然一天才驚覺增加了好幾公斤 已經晚了

高汁post,仲有所有留言都好正,睇到硬硬地。

回覆 151# katieW 的帖子

甘你就要試下點先係好飽了

引用:
原帖由 katieW 於 2021-10-18 12:34 發表 查看引用來源

嘻嘻其實是的 女生吃太飽真的不好
增肥容易減肥難啊 好久不量體重 到忽然一天才驚覺增加了好幾公斤 已經晚了
唔遲....唔遲...晚上做多點運動就可以減返

接返上面post.
沖完涼求其笠返件睡裙就訓覺. 因為可能有意外驚喜.
第二朝老公未起身, 弟弟已經起身同我講早晨.
轉身唔覺意hi到弟弟.
睇0黎可以0黎個Morning Q.
係老公孖煙通慢慢申手入去玩下雀仔先.
老公肯定發春夢, 龜頭濕濕地. 等我一陣嚴刑迫供.
拉高睡裙, 一手捽陰唇, 一手摸龜頭.
摸完一輪, 幫老公chok下先. 我個西開始濕.
到我出招, 係老公耳邊吹風.
細細聲講, 老公起身姦我.
衰佬即刻彈起身, 原來一路扮訓.
大大力用腳擘開我大脾, 用手噤住我對手.

老公: 你個淫婦, 一早就要俾人插
我: 人地0黎完M, 無扑野幾日西痕嘛.
老公: 等我屌到你求我唔好屌我
老公係咁用龜頭係門口磨, 磨到人地濕晒都我唔屌我.
突然佢扯我個頭粗暴咁隊條0野埋0黎係我個口抽插.
噤實我個頭要我深喉....
果一刻我覺得自己係隻雞, 俾個客姦緊.
不過係有快感, 老公要我一路含, 一路捽西.

多一陣, 老公擘開我大脾, 舔我濕晒既淫西.
佢話你睇下你幾淫, 淫水整濕晒張床.
等我大大力屌到你鄰居都聽到你叫.
俾佢抽插一輪, 我已經無晒力去叫.
佢要我講D淫0野去刺激佢.

老公最鍾意學生妹. 唯有扮學生妹.
我: 阿Sir, 你條野好能粗, 可唔可以日日罰我留堂屌我.
老公: 你個淫娃, 阿Sir 見你日日著t-back. 肯定係等我罰你留堂屌你.
我: 阿Sir, 你快D大大力屌我, 我個西好痕.
老公博晒命插到我好入. 換pos狗仔後入.
一邊打pat pat, 一邊抽插.
抽插完一輪, 老公又將幾億家用射晒入0黎.
唔好浪費, 幫老公舔乾淨跟住一齊沖涼再0黎多次.

回覆 157# blondie_cheung 的帖子

正呀~ 支持師姐再分享~ 早兩日我先玩師姐咁喺梳化玩~

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2021-10-16 05:46 發表 查看引用來源

🤣🤣 你可以睇返個post解決😂😂
難得生完仲有性趣
我個叫都無興趣

回覆 157# blondie_cheung 的帖子

Morning Q,真係好正,但之後全日做野就會無哂力

多謝分享

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆