上一頁下一頁
發新話題

老公癖好

收藏  |  訂閱
164  37.8k

DELETE 潛水

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2021-9-29 21:21 發表 查看引用來源

情趣嘛
下次俾條Tback佢笠住個頭可能仲high, 哈哈

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-9-30 00:55 發表 查看引用來源

下次俾條Tback佢笠住個頭可能仲high, 哈哈
磨佢可能仲high

回覆 1# blondie_cheung 的帖子

嘩⋯⋯師姐,聽落好淫蕩好好玩咁喎,咁妳果晚未飽架?😍😍😍

支持一下
我都剛剛o黎完m   正好尋日老公話今晚晚飯佢包   
睇吓佢手勢如何, 考慮俾唔俾佢享受一下久違o既中出   
不過我慣例係先口爆, 然後俾佢起機, 跟住先插

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-30 06:18 發表 查看引用來源
支持一下
我都剛剛o黎完m   正好尋日老公話今晚晚飯佢包   
睇吓佢手勢如何, 考慮俾唔俾佢享受一下久違o既中出   
不過我慣例係先口爆, 然後俾佢起機, 跟住先插 ...
亞蛇真識嘆,口爆完 ...再來第二劑運動時間會耐好多🥰🥰🥰

回覆 35# 蛇貴妃 的帖子

我次次都中出,𠳔鍾意中出射出嚟暖立立感覺

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-9-30 06:40 發表 查看引用來源
亞蛇真識嘆,口爆完 ...再來第二劑運動時間會耐好多🥰🥰🥰
正確
時間夠長o既話的而且確係一種運動

引用:
原帖由 bp-6m 於 2021-9-30 07:47 發表 查看引用來源
我次次都中出,𠳔鍾意中出射出嚟暖立立感覺
咁幸福呀
其實我都中意o既, 只係仲未想出事住
同埋有d 唔想整污糟張床, 我對訓覺地方要求係高o左少少囉

但係又真係好舒服, 好raw 好真實
中出o既話我最中意女上坐爆人 再插住一陣等佢軟返先落地
d 精流返晒落男人身上果個area 然後要同佢舔乾淨, 比口爆果陣味勁好多, 好sexy

DELETE 潛水

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆