老公癖好

收藏  |  訂閱
6  37.8k

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2021-9-29 14:36 發表 查看引用來源
由開始拍拖, 結婚到生埋個女. 老公都係鍾意我著住t-back, g-string屌我. 佢話視覺感觀令佢好有快感, 有種佔有慾. 哈哈.... 當然佢係最鍾意狗仔啦.
咁我係屋企大部分時間都係著連身睡裙, 入面當然係t-back啦. 方便俾 ...
當時氣氛一定好淫亂呀🤭🤪🥰🥰👍

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2021-9-29 19:53 發表 查看引用來源

都幾㗎. 我唔介意粗暴㗎
系咪真架.....我想試下喎😅😜

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2021-9-29 21:21 發表 查看引用來源

情趣嘛
世事無絕對,只有真情趣🥰🥰

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-30 06:18 發表 查看引用來源
支持一下
我都剛剛o黎完m   正好尋日老公話今晚晚飯佢包   
睇吓佢手勢如何, 考慮俾唔俾佢享受一下久違o既中出   
不過我慣例係先口爆, 然後俾佢起機, 跟住先插 ...
亞蛇真識嘆,口爆完 ...再來第二劑運動時間會耐好多🥰🥰🥰

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2021-9-30 22:10 發表 查看引用來源

我等你屌我
🤣🤣🤣🤣🤣🥰🥰🥰

引用:
原帖由 katieW 於 2021-10-16 08:42 發表 查看引用來源

沒有 説了他也不一定明白
簡單地説 在他的心目中 女生的高潮不是必須
這不能怪他 畢竟在男生角度 他們只有射精的一刻才會舒服地哼出來 我們卻是從他進入便不停呻吟著 好像已經有足夠享受了
真正的感覺他們不會知道  ...
我覺得男人不是為了射精那一刻才和愛人做愛,和嫖妓不同嫖妓是為了發洩射精...玩元...走人😅和愛人做愛是為了雙方達到享受,和嫖妓是兩碼子事情!如果女生得不到滿足,只是男生單方面出出入入,這樣我覺得沒趣!其實女生想要什麼才滿足應該告訴給男生,大家一路做一路溝通,這樣大家都可以尋找到性的樂趣🤪🤪🥰🥰

引用:
原帖由 katieW 於 2021-10-18 12:34 發表 查看引用來源

嘻嘻其實是的 女生吃太飽真的不好
增肥容易減肥難啊 好久不量體重 到忽然一天才驚覺增加了好幾公斤 已經晚了
唔遲....唔遲...晚上做多點運動就可以減返

前往最後回覆