FB > Line > 美女

收藏  |  訂閱
14  4.7k

FB > Line > 美女

請問有無師兄幫襯過........

係FB 見到D美女話自己不常上FB叫人加佢Line
然後加左佢會自我介紹
先問你是否香港人再問住那裡

再話收費及服務....有約就在某間7-11約

請問師兄有幫襯嗎?

我見真係好似好吸引. 但又恐怕有危險.....師兄有否經驗....可說一下

約係7-11,你到咗,佢會叫你係7-11買點數,話佢知資料,之後會告訴你去邊度搵佢。
但你報料後,佢繼續多個理由,叫你再買點數,然後話佢知號碼。一直到你發覺被騙後都未見到面。

要約就明碼實價,見面OK,去開房,上床先俾錢。否則千其吾好先錢後睇辦,多多錢都吾會見到人。

台灣妹嚟,年輕靚女溫柔妹妹窄😘😘😘

引用:
原帖由 voking 於 2021-9-29 23:57 發表 查看引用來源
約係7-11,你到咗,佢會叫你係7-11買點數,話佢知資料,之後會告訴你去邊度搵佢。
但你報料後,佢繼續多個理由,叫你再買點數,然後話佢知號碼。一直到你發覺被騙後都未見到面。

要約就明碼實價,見面OK,去開房,上床先俾錢。否則千其 ...
橋唔怕舊,最緊要受。

香港大把水鱼G蟲,唔試過唔會知死架。

呢一招家陣重行得通?唔係啩?!

引用:
原帖由 Neumann 於 2021-10-1 09:15 發表 查看引用來源
好多年前已經見有,
約左後,另有一男人來電通知買點數,即封號唔玩。

引用:
原帖由 eg9523 於 2021-10-1 09:18 發表 查看引用來源

好多年前已經見有,
約左後,另有一男人來電通知買點數,即封號唔玩。
多年前遇過,亦是男人來電通知買點數,即時屌七佢,話報警拉鳩佢,跟住收線。

又係揾九頭身條韓國DJ做頭像。

回覆 6# eg9523 的帖子

好多年前求職騙有先就真,90年代已有,不停叫你入咗費用指定戶囗先現真身帶你開工見客賺快錢之類哈哈哈傻西

引用:
原帖由 Neumann 於 2021-10-1 09:15 發表 查看引用來源
有人開帖問就知啦。仲有好多人未知㗎。

前往最後回覆