有冇人喜歡拉起件衫剩係凸對波出嚟著住裙就咁拉開條底扑野呀?邊扑邊講淫語挑逗

收藏  |  訂閱
26  16.6k

㩒佢埋牆,用碌鳩隔住條裙慢慢磨佢條股罅,等佢感受下碌大鳩越來越硬既感覺,再捧佢上枱趁佢擘大脾既時候,拉開條底揸住碌野用個大龜頭不斷磨佢粒豆,磨到塊陰唇濕曬出嚟水,就成碌啪入去

引用:
原帖由 大碌人員 於 2021-10-1 15:20 發表 查看引用來源
同埋有冇其他癖好令大家更加享受😉
我都鍾意咁樣玩,同唔同嘅女友玩過好多次,真係好Q正!

試過女友著住校服,我禁住佢埋牆,捲起佢上半身校服,拉高佢入面個bra,再拉高佢下半身條校裙,然後拉低佢條底褲到膝頭哥,由後面入,一邊扑Q佢,一邊用手由後面玩佢對波,响佢耳邊猛講淫野,最後射落佢條校裙度。

回覆 12# 歌舞技町 的帖子

正,仲要細細聲喺佢耳邊講:你塊閪好窄好好屌,你塊淫閪生出嚟係服侍我碌大鳩,比我碌鳩扑完黎射精用架,知唔知呀?

係呀! 情到濃時, 撥開底底就插.
引用:
原帖由 Anakin_Ho 於 2021-10-2 11:41 發表 查看引用來源
分享少少,唔算僻好,但到而家都好想再試多次

早幾年同ex去daycation,夏天熱辣辣,佢著條熱褲,個屁屁又鬼死咁翹,睇到我㷫烚烚。入到房鞋都未除就推佢落床,撥開少少條熱褲同底褲就隊埋去磨,磨多兩下又濕左,順理成章插入去,佢又幾e ...

試過喺公司, 同事走哂, sp坐上枱, 我就咁掹開佢條超短褲(不是貼身嗰種)同底褲直接同佢做. 大家全程著哂衫的, 好刺激!

我都好鐘意依個方式!

引用:
原帖由 bolleh 於 2021-10-15 10:09 發表 查看引用來源
試過喺公司, 同事走哂, sp坐上枱, 我就咁掹開佢條超短褲(不是貼身嗰種)同底褲直接同佢做. 大家全程著哂衫的, 好刺激!
excellent!

office屌 西.... 正到爆!!!!!

引用:
原帖由 大碌人員 於 2021-10-1 15:20 發表 查看引用來源
同埋有冇其他癖好令大家更加享受😉
N年前同老婆仲係男女朋友嘅時候,有一次我收工喺寫字樓未走,佢上咗我Office,嗰陣時其他人走晒,嗰一日佢係着白色T恤同埋一條碎花短裙加一對高踭鞋,嗰一日我撳住佢喺張枱度,除咗佢條底褲就屌佢

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-10-31 18:20 發表 查看引用來源

N年前同老婆仲係男女朋友嘅時候,有一次我收工喺寫字樓未走,佢上咗我Office,嗰陣時其他人走晒,嗰一日佢係着白色T恤同埋一條碎花短裙加一對高踭鞋,嗰一日我撳住佢喺張枱度,除咗佢條底褲就屌佢 ...
情況應該非常刺激啊!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-10-31 18:20 發表 查看引用來源

N年前同老婆仲係男女朋友嘅時候,有一次我收工喺寫字樓未走,佢上咗我Office,嗰陣時其他人走晒,嗰一日佢係着白色T恤同埋一條碎花短裙加一對高踭鞋,嗰一日我撳住佢喺張枱度,除咗佢條底褲就屌佢 ...
其實寫子樓老闆會唔會私底下有cctv影住

前往最後回覆