尖東真高消費,正骨都要900起

收藏  |  訂閱
23  10.7k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2021-10-3 15:03 發表 查看引用來源
嘩,係香港起個機要成千六,七蚊,比起上面真係貴三倍有多,而囡囡又比唔上內地啲囡.都係疊埋心水儲足糧等通關囉
快可能一二年開關, 慢五年, 都有可能

正骨半島中心入面2間足仔 唔知收幾點.應該都可以,有男師傅

回覆 10# china_enter 的帖子

系當就唔會話貴啦嘥氣哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2021-10-3 15:03 發表 查看引用來源
嘩,係香港起個機要成千六,七蚊,比起上面真係貴三倍有多,而囡囡又比唔上內地啲囡.都係疊埋心水儲足糧等通關囉
宜家無得北上,多左係香港大場玩,反而覺得係香港玩好好多
大陸d囡係有機會後生d,但宜家大陸有錢左,高質囡都好少係骨場做,剩低啲其實質素好一般,仲會有好多都好重鄉姑味,香港個d係會年紀大少少,但識打扮,反而我覺得都ok, 香港大場係貴d,但就服務好,侍應話頭醒尾唔使手氣。北上搭火車來回都成2粒鐘,係香港玩就慳返好多時間

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-10-10 12:45 發表 查看引用來源
系當就唔會話貴啦嘥氣哈哈哈哈哈
千六,七蚊起個機不如去某酒店地庫開大都係兩千多

回覆 14# garychow1984 的帖子

其實點打扮都糸有土味俗氣哈哈哈哈哈。。。。。。

回覆 15# ngtungsee 的帖子

咪就系又糸深圳D大正場玩喑邪亂加亂嗌價個D千幾二千打飛機文化咯哈哈哈哈不嬲無性價比哈哈哈只要有人願意比哈哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-10-1 21:30 發表 查看引用來源
問左尖東個幾間正骨,雙中連基本代之都要900起

正骨咋!真高消費!
正骨, 我去開元朗, 當然無豪裝啦. 穴位$380/90分鐘, 街坊生意.

回覆 18# hkg369 的帖子

師兄,可否pm我,我都住元朗

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-10-22 17:26 發表 查看引用來源
正骨, 我去開元朗, 當然無豪裝啦. 穴位$380/90分鐘, 街坊生意.
師兄,舊 141 廣告 “x 姐”有冇試過?

以前位置在 ‘振華花園’,而家係地鋪!
昨天行過跟一般地鋪裝修一樣, 有位亞姐様唔錯未知是否技師!

係呢度賣廣告正常推算.........

前往最後回覆