荃灣有冇D好似深圳水景雲天甘真推油泵加HJ,出旺角美美太遠

收藏  |  訂閱
23  19.5k

引用:
原帖由 ☆黑仔☆ 於 2021-10-12 20:54 發表 查看引用來源
C 兄仲有同佢地聯絡?
有聯絡都冇用,冇得過關同佢哋去開心😓

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2021-10-12 14:33 發表 查看引用來源

有冇技師相
記得呢件工衣嗎?

附件

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2021-10-12 11:44 發表 查看引用來源

呢個都可以。。仲好好吊 。。。
咁似呢個嘅

附件

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2021-10-12 11:44 發表 查看引用來源

呢個都可以。。仲好好吊 。。。
認得呢個嗎

附件

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2021-10-13 13:52 發表 查看引用來源
你玩乜 又口爆?
呢件糸採耳妹926
之前糸胃南做,後尾去水景先做中泰,之後轉做採耳妹,叫佢入房做天堂養心糸咁捽我lin頭,捽到我鳩硬就揸我碌鳩糸咁玩,好主動!
搵咗兩次之後已經糸松腿房擒鳩佢啦,不過我有用套架,又含又可以口爆,都糸淫低,都keep住屌咗佢四五次,因為水景太多對手唔會經常屌佢,不過呢件相頭同身材的確屌得過,你依家再睇番套工衣都鳩硬啦😍😍
玩到咁上下一你揭起條樓屌裙上套即可以抽插,好懷念😌😌😌

附件

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2021-10-13 15:31 發表 查看引用來源
有冇去過?
未去過,什麼質素?

引用:
原帖由 吳廣治 於 2021-10-14 22:18 發表 查看引用來源
中女G可以不去
師兄有經歷?

引用:
原帖由 吳廣治 於 2021-10-14 23:29 發表 查看引用來源
Nuru更揾笨,搽D嘢响你背脊係咁磨
女靚後生先有得諗,年紀大亞姐按正算數

引用:
原帖由 ☆黑仔☆ 於 2021-10-17 18:11 發表 查看引用來源

起碼開關個陣可以搵返呢班美容師玩....水警美容師真係好好玩
只有某幾個值得玩🤫

引用:
原帖由 ☆黑仔☆ 於 2021-10-17 22:37 發表 查看引用來源

106, 108 真心想搵佢....個陣上親去都見佢地唔到...
106大長腿,大波粉lin堅正,玩對腳可以玩一晚
108糸咪大頭妹?

前往最後回覆