上一頁下一頁
發新話題

有冇淫妻癖(不是綠奴)分享下

收藏  |  訂閱
109  48.6k

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-10-3 17:53 發表 查看引用來源

咁有冇影相分享比其他佬睇你老婆
我就一定有分享公諸同好

引用:
原帖由 ACA64 於 2021-10-15 20:23 發表 查看引用來源
其實有邊個師兄覺得自己老婆好淫?又點樣淫法呢?
我老婆溝仔,又話吾介意同我個豬朋約炮😵

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-10-15 22:21 發表 查看引用來源

豬朋是誰? 約左啦?
豬朋同佢早已玩左,不是現在了

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-10-15 22:22 發表 查看引用來源

會唔會係你越刻意做就朋友食, 老婆就越係做比你睇。。。
已成佢嗜好,享受比仔圍的虛榮

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-16 07:23 發表 查看引用來源
我唔係你豬朋所以未玩過😅😅
我呢d壞分子特別多豬朋狗友🤭

引用:
原帖由 veryok 於 2021-11-10 06:42 發表 查看引用來源
係電話聽到老婆叫床, 都會好興奮架.  
聽到個老友点屌自己老婆更興奮🤣

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 13:30 發表 查看引用來源
聽到個老友点屌自己老婆更興奮🤣
可惜冇得新注冊ac,冇得比老婆上嚟分享,有想過比我ac老婆用,不過再三考慮都系吾好,會比佢知我太多嘢,女人始終系女人,有返d私隱空間好😵

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-12 13:41 發表 查看引用來源
佢會講乜嘢?
講佢d溝仔事,佢知我乜料,所以吾會顧忌任何嘢,會好自豪比仔屌,佢覺得分享系炫耀😅

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 13:48 發表 查看引用來源
講佢d溝仔事,佢知我乜料,所以吾會顧忌任何嘢,會好自豪比仔屌,佢覺得分享系炫耀😅
佢早幾年都系引版徵友區開過貼😅
不過而家嘅佢已經40路到尾,又原來仲有d鮮肉會吾介意老西又墮lin,令到呢d女人仲自覺好有市場🤭
就系咁,相反對我呢件老嘢就吾放在眼內,老實講我又吾志在佢点對我啦,包容到就算,佢開心時我又吾洗比佢煩🤣

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 13:54 發表 查看引用來源
佢早幾年都系引版徵友區開過貼😅
不過而家嘅佢已經40路到尾,又原來仲有d鮮肉會吾介意老西又墮lin,令到呢d女人仲自覺好有市場🤭
就系咁,相反對我呢件老嘢就吾放在眼內,老實講我又吾志在佢点對我啦,包容到就算,佢開心時我又 ...
最近我做中間人拉攏左倫伯認識老婆,老婆又覺得倫伯幾ok又幾紳士,又證明左姣婆一遇上d脂粉客,就好易一拍即合🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆