上一頁下一頁
發新話題

有冇淫妻癖(不是綠奴)分享下

收藏  |  訂閱
342  48.2k

Tg私隱度高好多吧!?

引用:
原帖由 ACA64 於 2021-11-13 08:30 發表 查看引用來源

你唔問下你老婆
我問佢咪自己攞來瘀,一比較之下😭

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-11-13 08:46 發表 查看引用來源
其實太大啲女係未真係鍾意?定會驚?我覺得最好反而粗同硬
有道理🤭👍👍

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-13 09:29 發表 查看引用來源
我問佢咪自己攞來瘀,一比較之下😭
以前屌住佢會引導佢自己講,越講我會越大力屌,越大力屌佢就越講得興起😊
但近年已少屌又少溝通下,整整下佢已吾多講,我又吾多屌佢了😭

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-11-13 08:46 發表 查看引用來源
其實太大啲女係未真係鍾意?定會驚?我覺得最好反而粗同硬
女仕們都有佢哋嘅喜好, 冇乜特別標準, 長短粗幼黑白 pink 大細龜頭有冇割包皮有冇毛都係選擇.  狀態當然同意師兄所講粗同硬, 一入會自然感受到....嗯..巧硬呀 ~!!

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 16:28 發表 查看引用來源
以前去石澳同淺水灣多
港島區巧高級.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-11-14 07:06 發表 查看引用來源

港島區巧高級.
以前溝女通常游水都系呢d沙灘🤭
矛話高吾高級😊去睇戲就多數佐敦,食嘢就去老廟😋

引用:
原帖由 我是康熙 於 2021-11-13 09:26 發表 查看引用來源
Tg私隱度高好多吧!?
絕對同意,微信等同於喺度放相

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-14 10:25 發表 查看引用來源
以前溝女通常游水都系呢d沙灘🤭
矛話高吾高級😊去睇戲就多數佐敦,食嘢就去老廟😋
以前啦住朋友三四對男女租大嶼山渡假屋玩 (長沙貝澳之類), 去沙灘玩邊個大波就俾人睇蝕.  

講佐敦後生時試過晌茶餐廳俾幾條友圍, 好彩佢地望真啲....哥仔認錯人唔好意思...唔係都幾難行到出門口.  

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 14:13 發表 查看引用來源
佢上來東莞探班,剛好我又要陪老細,你知那些年夜晚傾乜都系會在卡拉ok攬住條女先傾😅
個老細就幫我安排d節目比老婆,話吾洗我分心,安排左有仔陪老婆唱k,老婆在香港都愛蒲夜場,佢果次嚟左東莞玩幾日,点知連我老細都睇中我老婆 ...
上次講返舊老闆呢件事,心血來潮好想了解多d當年老婆点比佢屌(當年系吾多接受到但無奈)
所以根本冇鳩詳細了解,而家反而好想知舊老闆究竟屌到隻乸有幾甘,胆粗粗撥個輪比舊老闆,竟然未撚死仲中氣十足,又話想當年真系對我吾住,屌。。。我話老闆你而家先嚟講呢d,佢話不如出嚟等佢擺返餐和頭宴,等我順返啖氣😵
其實我都冇撚左件事,不過了起左個記憶,佢又話要擺和頭宴,我又吾拘食返佢一大餐,佢仲話吾介意我叫埋隻乸出😆
吾撚系想再返食呀?佢老人家都70啦,隻乸話事解,d老傢伙含要未必硬🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆